Nnywellness.com

Hvordan justerer jeg bilbelte høyden på en Subaru Forester?


Subaru Forester er en mellomstore crossover først introdusert i 1990. Sport utility kjøretøy har en justerbar seat-beltet anker som lar deg angi bilbelte høyden til en posisjon som er både komfortabelt og trygt for alle passasjer, uansett sin høyde.

Instruksjoner

• Mens du sitter i din Forester, sette et sete til en komfortable kjørestilling. Juste høyden med spaken på venstre side og sitteposisjon på plass spor med bokmerkeraden under fremre del av setet. Hvis din Forester har en makt plass, justeres høyde og spor plasseringen fra venstre kontrollpanelet.

• Spenne sikkerhetsbelte. Det er viktig å spenne før justere bilbelte høyden fordi du trenger å vite hvor høyt eller lavt for å samle beltet.

• Identifisere bilbelte høyde justering til venstre. Det er bilbeltet feed montert over den bakre delen av døren. Trekk utløserknappen setter på innstilt mot deg tillate høyde justering Flytte opp og ned.

• Trykk på innstilt ned å senke den og opp hvis du trenger å heve den. Når du finner plasseringen du ønsker, slipp utløserknappen setter og la det våren tilbake. Dette setter høyde justering til plasseringen. Idealet holdning for innstilt forlater skulderremmen faller over midten av skulderen uten å berøre halsen, ifølge forstmann brukerhåndboken. Dette øker sikkerheten i tilfelle en ulykke.