Nnywellness.com

Bil klubber i New York


Bil klubber i New York

Bil-entusiaster i New York har dusinvis av bil klubber til rådighet der de kan vise frem deres tur og få nye venner. Disse bil klubber ikke bare koble Newyorkere med en kjærlighet til biler, de også gi medlemmene en rekke fordeler, for eksempel bil viser og spesielle medlemmer bare turer. Mange av disse New York bil klubber velkommen auto entusiaster som eier biler av alle fabrikater og modeller.

Classic Car Club Manhattan

Klassisk bil klubben ble grunnlagt i 1995 og raskt spredt over hele Europa og USA. Manhattan grenen er den opprinnelige amerikanske grenen. Medlemmer av club komme til å kjøre det klubbens klassiske biler, som anses de største bilene bygget de siste 50 årene, fra 1965 Shelby Cobra til nyeste Lotus Sport bilen. Klubben har også flere årlige arrangementer som rase banekjøring og fester. Club-loungen er åpen 24 timer i døgnet for medlemmer og deres gjester.

Classic Car Club Manhattan250 Hudson StreetNew York, NY 10013(212) 229-2402classiccarclubmanhattan.com

Drømmen maskiner Car Club

Drømmen maskiner Car Club ligger i central New York, like nordvest for Syracuse, og er medlem av den sentrale New York Club forbundet. I stedet for å opprette nemnder og råd, opererer drøm maskiner bil klubben uten offisielle regler eller charter slik at medlemmene har mer tid til å fokusere på bilene. Medlemskap er åpent for eiere av alle merker og modeller av biler. Som en ekstra perk får medlemmer tilgang til club auto butikken og lagring anlegget.

Drømmen maskiner Car ClubJohn Cannizzaro Jr.Postboks 209Baldwinsville, NY 13027dmcarclub.com

Finger Lakes klassiske Chevy Club

Om å eie en klassisk Chevy bil foreslås, det er ikke et krav om å bli Finger Lakes klassiske Chevy Club. Denne automobile club ble etablert i 1980 og er den lokale avdelingen av klassiske Chevy International. Finger Lakes klassiske Chevy Club er en nonprofit som også fungerer som en måte å bli kjent med andre medlemmer. Klubben har månedlige møter på den andre lørdagen i hver måned, samt parader, piknik, cruise og den årlige Caledonia Car Show.

Finger Lakes klassiske Chevy ClubRochester, NY 14612(585) 538-4234fingerlakesclassicchevy.com

Long Island Vettes

Denne ideelle bil klubben ble grunnlagt i 2001 og opprinnelig begrenset medlemskap til personer som tilhører Corvette før 1982. Klubben har siden avslappet dette kravet, akseptere medlemmer som egen Corvette gjorde i noen år. Klubben samarbeider tett med andre lokale Corvette klubber å holde et utvalg av hendelser hele året, som cruise, auto viser og sosiale sammenkomster.

Long Island VettesPostboks 617Nord Bellmore, NY 11710(516) 734-5809longislandvettes.com