Nnywellness.com

En liste over kanaler med en ViewSat Ultra Lite


Du kan programmere din ViewSat svært Lite til å motta gratis-til-luft programmering fra hele verden. Bruk fjernkontrollen til å peke din rett mot stasjonens satellitt og Viewsats programvare vil gi deg en fullstendig liste over tilgjengelige kanaler. De fleste FTA kanaler har programmering som er tilgjengelig gjennom American satellitt-leverandører og kringkasting religiøse programmene, underholdning, sport og nyheter i nesten alle språk.

Alalam-nyheter

Alalam-nyheter overføres fra Galaxy 19 og begynte kringkasting i februar 2003, tilbyr 24 timers nyheter og analyse av aktuelle hendelser i den islamske verden. Alalam-nyheter tilbyr noen nyheter spesifikke bestemt arabiske nasjoner, men vier mesteparten av sin oppkoblingstid problemer og hendelser med globale betydning som Israel/Palestina-konflikten og pågående hendelser i Irak og Iran. Alalam-nyheter er en arabisk, men gir også rapportering i engelsk og persisk på sin hjemmeside.

Mote en

Mote en er et engelskspråklig nettverk viet til mote, skjønnhet og reise som kringkaster Galaxy 19. Nettverket stasjoner korrespondenter og personell i Hong Kong, Los Angeles, Milano og Paris for å gi siste innen motenyheter og hendelser. Mote ens programmering inkluderer dekning av kjendis partier, bak kulissene funksjoner på fotografer og modeller, travelogues dekker eksklusive destinasjoner og dekning av rullebane viser.

Nye Tang-dynastiet TV

NTD ble etablert i februar 2002 i New York og begynte å kringkaste den første Usensurerte kinesisk programmeringen til Kina i April 2004. NTD sendinger i flere språk fra Galaxy 19 satellitten. NTD tilbyr programmer som "Health & Healing med Dr. Noto," setter søkelyset på alternativ medisin praksis, "Vandrende Gourmet," reiseskildring som utforsker mat hele verden og korte dokumentarfilmer om kinesisk historie og aktuelle hendelser.

Tuff TV

Tuff TV presenterer originale programmering og klassiske TV-serier og filmer som rettet mot et mannlig publikum, overføring fra AMC 9. Nettverket begynte kringkasting i juni 2009 og tilbyr underholdning og arrangementer som MMA kamper, amerikanske innendørs Fotballforbund spill, viser for nye og klassiske auto entusiaster og reality show satt i courtrooms og sykehus.

XEWT-12

XEWT-12 gir spansktalende programmering for større San Diego-området og overfører Satmex 5. Nettverket er eid av Televisa, mest produktive skaperen av spansk-språk programmering i verden. Televisas tilbud omfatter Notivisa nyheter, som sender timer av lokale, nasjonale og world news hver uke, barneklubb, et show vert TBO musen og Notivisa Deportes, som presenterer nattlig idrett oppdateringer og høydepunkter.