Nnywellness.com

New York State ingen feil bil forsikring regler


New York State ingen feil bil forsikring regler

Når det gjelder bil forsikring, er New York en nei-feil auto forsikringspolise tilstand. Dette betyr at New York State no-fault bil forsikring regler gjelder for alle i-statlige drivere, men ikke gjelder for alle statlige drivere som får i en ulykke i New York. Det er noen ting du kanskje trenger å vite om New Yorks no-fault auto forsikringer før du kjøper din forsikring i eller statlige.

No-Fault dekning

Mest kjent som 25/50/10 dekning, mandater New York State forsikringsrett alle bilistene å bære en minimumsmengde eiendom ansvarsforsikring, 10.000; $25.000 for personskader til én person, $50.000 for personskader til alle mennesker og skade på eiendom. Ifølge "no-fault" politikken gjelder en obligatorisk ytterligere dekning på $50,000 for alle Newyorkere. Dette er fordi no-fault innebærer dekning for skader gjort til alle biler og medisinske kostnader for alle parter involvert i ulykken.

New York bosatt politikk

New Yorks no-fault forsikring program tilbyr praktisk betaling for utgifter, for eksempel medisinsk behandling for behandling av skader og beskytter den mot søksmål for smerte og lidelse i saker som ikke involverer alvorlige skader. Alle forsikringsselskaper lisensiert for å selge Bilforsikring i New York må delta i no-fault forsikring programmet, som betyr at de er automatisk pålagt å dekke medisinske regninger av sine kunder. Dette forhindrer mange konflikter for New York drivere.

New York bosatt politikk

I tilfeller som New York bosatt har vært i en ulykke i New York gjelder no-fault forsikringspolisen bare i out-of-stater hvis han har Bilforsikring gjennom en nasjonal selskapet som selger auto forsikringspoliser i New York eller en annen assurandør som deltar i New Yorks ingen feil bil forsikring program. I disse tilfellene selv om den statlige bilist politikken ikke inkluderer no-fault provisjon er forsikringsgiveren fortsatt nødvendig å dekke kostnadene av utgifter eller medisinske regninger som følge av en ulykke i New York. Regulering 68, som nevnt i 2007 forbrukeren Guide til Bilforsikring, sier at No-Fault fordeler-personlig skade beskyttelse (PIP), under dekning av forsikringsgiveren dekker fører og passasjerer for kostnadene for alle skader som oppstår fra en ulykke.