Nnywellness.com

Installasjonsveiledning for svanehals uhell


Svanehals uhell er generelt betraktet som en av de sterkeste og tryggeste typene tilgjengelig. Perfekt for trekking hest og reise trailere, de også gi bedre manøvrerbarhet enn tradisjonelle bakmontert ballen hekter. Men kommer med ekstra styrke og manøvrerbarhet ekstra arbeid under installasjonen. Mens hver modell av svanehals hitch vil ha installasjonsalternativet spesifikasjoner, er det mer likheter enn det er forskjeller.

Instruksjoner

• Fastslå riktige svanehals opphenget for din lastebil. Svanehals uhell er merke og modell spesifikk, så det er svært viktig å finne den riktige for å installere på din bilen. Det er både farlig og tidkrevende å forsøke å tilpasse svanehals problemer ikke spesielt utviklet for kjøretøyet.

• Måle dybden trengs for endelig plassering av opphenget. Ta hensyn til tilhengeren spesifikasjoner, og også ta vare ikke for å finne opphenget for dypt i lastebil sengen som vil begrense snu, og muligens forårsake skade på både lastebil og trailer. Stikk produsentens instruksjoner vil gi veiledning, siden det er designet for å passe din lastebil år, merke og modell. I tillegg er måle sengen fra side til side, så vel som dybden, nøkkelen. Perfekt sentrert problemer gir økt stabilitet og sikkerhet når tauing.

• Klippe pilot hull i riktig målt området din lastebil seng. Den nøyaktige størrelsen på hullet avhenger opphenget, men er vanligvis 3-1/2 til 4 inches i diameter. Dette krever fjerne varmeskjoldet, hvis bilen har en, og muligens reservehjul hvis montert under rammen.

• Sikre opphenget til lastebilen sengen. Denne prosessen varierer litt avhengig av stikk modell, men involverer stramme skruene fra under bilen. Noen programmer krever en momentnøkkel. Fullt sikre ikke opphenget ennå. Stramme til punktet at du kan gjøre et endelig mål å sikre riktig justering. Foreta små justeringer hvis nødvendig.

• Fest beredskap sikkerhet kjedene, hvis aktuelt. Hvis din svanehals problemer inkluderer disse viktige deler, må du gjøre liten installasjon hull for dem. Hvis dette er tilfelle, bore disse hullene samtidig som du gjør pilot hull for opphenget selv.

Tips og advarsler

  • Vurdere å kjøpe svanehals problemer med en flyttbar ball felles. Gir mest dette alternativet, men det er verdt det å gjøre visse. Dette gjør full bruk av lastebilen sengen for lasting og andre gjøremål når opphenget ikke er nødvendig. Velge svanehals problemer som har beredskap sikkerhet kjeder er en god investering i sikkerhet.