Nnywellness.com

Hvordan å Magnetize en magnetisk Rotor


Hvordan å Magnetize en magnetisk Rotor

En rotor er en del av roterende elektrisk motor, generator eller dynamo. Rotoren roterer og reiser gjennom et magnetfelt. Når en dirigent flyttes i forhold til et magnetfelt, indusert spenning i dirigent. Det magnetiske feltet induserer AC gjeldende som reiser gjennom en coil. Når en leder, som en spole, går gjennom et magnetfelt, opprettes spenning i dirigenten, som presser elektrisitet til et sted der den kan brukes. Det magnetiske feltet fra indusert gjeldende motsetter seg endring i forandring, som genererer et elektromagnetisk felt.

Instruksjoner

• Finn drivstoff kilde som genererer energi når brent, eller trykke inn en fornybar energikilde som vind eller fallende vann.

• Koble en Dynamo til motoren. Dynamoen er ansvarlig for å konvertere energien produsert av brennende drivstoff til elektrisitet. Du kan også koble skaftet direkte til rotoren manuelt flytte rotoren med vinden bladene. Rotoren går forbi permanente magneter, som produserer spenning gjennom egenskapene for elektromagnetisk induksjon. Magnetfelt opprettes ved å flytte ladninger. Noe kan magnetized, men permanente magneter er magneter med materiale i dem som inneholder spinning elektroner.

• Brenne drivstoff i forbrenningsmotor eller la vinden slå bladene. Forbrenningsmotor forårsaker gass å utvide raskt ved å tenne den. En gnist er nødvendig å brenne drivstoffet som forårsaker kjemiske reaksjoner som omorganisere atomene i drivstoff. Noen av obligasjonene er ødelagt, frigjøre energi.

• La den drivstoff kilden magnetize rotoren. Gjeldende reiser til jernkjerne. Rotoren er en coil wire viklet rundt en jernkjerne. Et magnetfelt genereres av feltet elektrisitet som angir jernkjerne, med det magnetiske feltet direkte proporsjonal med feltet energi. Børster og slip ringer leverer energi på spolen. Som motoren går, kjører en Dynamo skivene rotoren. En indusert AC-strøm flyter til og fra rotoren innen det magnetiske feltet. Rotoren er ansvarlig for å flytte det magnetiske feltet gjennom stator, forårsaker en spenning forskjell mellom viklingene av stator, som produserer AC gjeldende. Rotoren er magnetized gjennom denne prosessen.

Tips og advarsler

  • Bruke kabinett i metall dynamoen, som er mer holdbare. Plast hus bli deformert og bevegelige deler er slutt utsatt, som forårsaker slitasje til generatoren. Bruke kulelager istedenfor nål kulelager, siden de varer lenger.
  • Fossilt brensel produsere utslipp som forurensning. Bruke en vindturbin for å magnetize magnetiske rotoren er bedre for miljøet.