Nnywellness.com

Hvordan cum gasstanken i en 1988 Ford Econoline 350


Hvordan cum gasstanken i en 1988 Ford Econoline 350

Hvis du trenger å erstatte en i-tank drivstoffpumpe, vet du det er mye lettere hvis gasstanken er tomt. Hvis du har noen gang la din 1988 Econoline E350 sitte i måned etter måned, må du kanskje også tappe dårlig gassen ut av tanken før det vil fungere. Før foretaket prosjektet, må du vite hvor å kvitte seg med gamle bensin, hvis du ikke har tenkt å sette den tilbake i tanken. De fleste lokale brannstasjoner kan henvise deg til trygt bensin disposisjon.

Instruksjoner

• Plass beholderen for store bensin-safe ved det Econoline bensin påfyllingsstussen. Du kan kjøpe beholderen og flytende pumpen på den lokale auto deler butikken.

• Kjør røret innløpet for flytende pumpen ned av Econoline gass påfyllingsstussen som det kommer. Plass stikkontakt røret i store beholderen.

• Følg flytende pumpens retninger for å pumpe bensin ut av tanken og inn i beholderen store. De fleste pumper består av et håndtak og pumpen kroppen, at du trenger å holde kroppen med én hånd mens du manuelt pumpe håndtaket for opp og ned for å flytte væsken fra tanken til beholderen.

• Kast gamle bensin trygt, som før starter denne prosessen. Hvis du planlegger å sette den tilbake i Econoline, bare reversere innløp og utløp rør og pumpe væsken ut av beholderen og tilbake i gasstanken.

Tips og advarsler

  • Aldri utføre drivstoffsystemet reparasjoner mens røyking eller nær åpen flamme. Ikke Oppbevar bensin i en bolig hjem eller garasjen.