Nnywellness.com

Tauing kapasiteten på en 2007 Kia Rondo


Tauing kapasiteten på en 2007 Kia Rondo

Ikke helt en bil, bruker ikke en lastebil ramme, slag-av som en stasjonsvogn, eller var det minivan? 2007 Kia Rondo var de kjøretøyene som var vanskelig å klassifisere med felles terminologi. I bilverdenen, begrepet crossover brukes ofte til å beskrive slike kjøretøyer og Kia markedsført 2007 som en crossover nyttekjøretøy (CUV). Sammen med sin utilitaristisk design kom en liten tauing kapasiteten på 1,000 pounds.

Funksjonen

Kia Rondo, først introduserte for 2007-modellåret, var designet for å være en rimelig og allsidig familie kjøretøy. Med sitteplasser for opptil 7 passasjerer, kunne Rondo bære så mange mennesker som en minivan. Men Rondo var 23 tommer lavere enn Sedona, Kia 's minivan. De små legemshøyde av Rondo og bil-basert plattform begrenset maksimalt tauing kapasiteten.

Typer

To trim nivåer var tilgjengelig på 2007 Kia Rondo inkludert LX og EX. LX trims var tilgjengelige med en "Populære utstyr" pakke. Begge trims var utstyrt med en 2,4-liters innebygd firesylindret motor som standardutstyr og hadde en valgfri 2.7 liter V-6. Uansett kraftverket forble maksimal tauing kapasiteten den samme.

Størrelse

Det var en maksimal oppbevaring kapasitet på 31,7 kubikk fot i baksiden av 2007 Kia Rondo. En betydelig mengde plass til en bil som målte bare 179 inches i lengde, 71.7 inches bredt og 67.7 inches høy. Når interiør bagasjen kapasitet ikke var nok, kan en trailer kobles til riktig utstyrt Rondo. Lav 1000 pund tauing kapasiteten betydde Rondo kunne håndtere lette tauing plikter, og var ikke ment for familier som måtte trekke større gjenstander.

Fordeler

Med plass til sju og evnen til å håndtere lys tauing plikter, 2007 Kia Rondo gitt en unik alternativ for de som ikke ønsker en større minibuss eller SUV. I tillegg til sin plass saver design gikk Rondo også bedre på bensinpumper enn sine større kolleger. EPA anslått 2007 Kia Rondo vil motta opptil 19 mpg byen og 26 mpg highway, når ikke tauing.

Ekspert innsikt

Kia Rondo ofret tauing kapasiteten med sin design, men gitt en unik blanding av allsidighet. Edmunds sa, "I mange dagligdagse situasjoner som parkering og forhandle trafikk, Rondo kan lure deg til å tro du er faktisk i en liten bil, som er punktet." Kia funnet en liten nisje i 2007 med Rondo og som kan være hvorfor Motor Trend redaktører sa, "Rondo kan potensielt lokke kjøpere som er eyeing minibusser og overganger."