Nnywellness.com

Hva er TTY-modus på mobiltelefoner?


Hva er TTY-modus på mobiltelefoner?

Mobiltelefoner har alle slags tilgjengelighetsfunksjoner som kan gjør enheten enklere og mer praktisk å bruke. TTY-modus, også kjent som Teksttelefon eller Teletypewriter for døve, er en tilgjengelighetsfunksjon som er utformet for å hjelpe personer som er døve, hard-of-hørsel eller tale nedsatt kommunisere via en telefonsamtale. Når en telefon bruker TTY-modus, det fungerer på samme måte til hvordan den gjør når du sender og mottar tekstmeldinger, bortsett fra bruker en faktisk telefonsamtale tilkoblingen til å overføre data.

Om TTY enheter

Mens smartphones og mobiltelefoner kan bære TTY informasjon over telefonnettverket, er telefonene seg ikke TTY enheter. Når telefonen er i TTY-modus, er den kompatibel med TTY-enheter som bruker et kort eller lyd inn/ut kontakten. TTY enheten er en terminal som inkluderer et tastatur og en tekst vise mekanismen. Data senderenhetens TTY digitalt koder teksten og overfører informasjon over telefonlinjen med et modem. Mottakerenheten TTY dekoder meldingen og viser teksten. Enkelte TTY-enheter har en innebygd telefon mens andre er utformet å dokke med en eksisterende telefon.

Slå på TTY

En rekke mobiltelefoner har TTY-modus; men det er ikke aktivert som standard, og valget er menyplasseringen mellom enheter. Vanligvis finner du TTY-modus veksle enhetens innstillinger-menyen. Du kan aktivere TTY-modus på en iPhone ved å åpne "Innstillinger"-menyen, velge "Telefon" og skyve bryteren ved TTY i på-posisjonen. På noen Android-enheter kan aktiveres ved å åpne programmet "Innstillinger", velge "Min enhet," velge "Ring" trykke "TTY-modus" og velge TTY-modus. Du kan aktivere TTY på andre Android-enheter ved å åpne telefonen app, trykke ikonet alternativer, velge "Innstillinger", velge "Ring" trykke "Tilleggsinnstillinger," å trykke "TTY-modus" og velge TTY-modus.

Starte en TTY samtale

For å starte en samtale over TTY på en mobiltelefon med TTY aktivert, koble telefonen til TTY enheten og kaller det annet antallet til telefonen, akkurat som en vanlig telefon. Når telefonen har etablert tilkoblingen til den andre linjen begynne TTY enhetene kommuniserer med hverandre. Begge enhetene brukes i samtalen må støtte TTY for tjenesten skal fungere.

TTY relaterte tjenester og bruker

TTY relésending tjenester lar folk med TTY enheter til å ringe folk uten TTY enheter ved å ringe 711. Stafett tjenester arbeid ved å ha en operatør opplest teksten sendes fra TTY enheten brukeren og skrive hva du ikke-TTY enheten sier. TTY enheter er fortsatt relevant selv med tekstmeldinger fordi de arbeider med nødetatene som 911, som kanskje ikke kunne motta tekstmeldinger. Den amerikanske tale-språk-hørsel Association anbefaler TTY enheter som kommunikasjon alternativ for folk som har høreapparater å omgå tilbakemelding forårsaket av høreapparatet får for nær til telefonen.