Nnywellness.com

Hvordan erstatte dynamoen på en 1990 Honda Accord


Hvordan erstatte dynamoen på en 1990 Honda Accord

Dynamoen på 1990 Honda Accord ligger på passasjersiden av motoren mot fronten. Dynamoen er sikret med motorblokken med en bolt på toppen bak og nedre baksiden av rammen av dynamoen. Skifte dynamoen er litt utfordrende fordi den ligger i et svært stramt plass, som ikke betyr at du kunne få fullt rotasjoner på skiftenøkkel når du fjerner sikre bolter. Utover det er jobben ganske grei.

Instruksjoner

• Løsne skruene som sikrer batterikablene til batteriet. Trekk kablene ut av batteriet og flytte dem til side slik at de ikke berører batteriet mens du erstatte dynamoen.

• Løsne tråders på siden av dynamoen bruker skrutrekkeren og dra ledningen ut av dynamoen. Koble skiftenøkkelen med armen på den spenning skivene og stram skiftenøkkelen. Trekk skiftenøkkelen mot fronten av motoren å løsne driftsreim. Trekk beltet av den skivene valsen og dynamoen.

• Fjerne øvre og nedre bolter fra baksiden av dynamoen ratchet og socket. Trekk dynamoen av motoren. Koble den skivene remover til power bore og Legg skivene remover på mutteren i midten av skivene på dynamoen. Sette makt bore i revers og trekker på avtrekkeren til skivene kommer ut av dynamoen.

• Fest den Dynamo skivene til nye dynamoen motsatt vei at du fjernet den. Plasser nye dynamoen på motorblokken og fest den med bolter. Boltene like tett som med ratchet.

• Erstatte driftsreim spenning wiretrekk og Dynamo skivene motsatt vei at du fjernet den. Koble batteriledningene. Lukke panseret.