Nnywellness.com

Hvordan bruker Pinhole Kameraet lys?


Hvordan bruker Pinhole Kameraet lys?

Et pinhole kameraet er en beholder med en pinhole størrelse åpning å la lyset. Når lastet med fotografiske film eller papir, opprettes det et fotografisk negativ. Pinhole-kameraer bruker lys på samme måte som vanlige kameraer gjør, bortsett fra de ikke har en linse å få bildet i skarp fokus. Eksponeringstid er også mye lengre.

Kamera grunnleggende

Light spretter opp objekter i uendelig retninger. Når lysstråler sprett av et bestemt objekt og angi et pinhole kamera, lille størrelsen på pinhole åpningen fokuserer lys akkurat nok til å lage et bilde på bakveggen av kameraet. Dette bildet vises speilvendt venstre til høyre og topp til bunn. Disse prinsippene gjelder pinhole-kameraer som er så liten som en fyrstikkeske eller like stor som et rom i et hus.

Pinhole Diameter

Gitt dybden på et bestemt pinhole kamera, er det en perfekt bredde for pinhole størrelsen, som er kjent som kameraets blenderåpning. Hvis denne blenderåpningen er for liten eller for stor for kameraet, er lyset mindre fokusert og den resulterende bildet blir mindre skarp. Et kamera bare noen få inches dyp krever bare minste nålen opprette pinhole blenderåpning, mens hvis du gjøre et rom til et pinhole kamera, blenderåpning må måle inches bredt.

Lys og foto kjemi

Når du plasserer et stykke fotografiske film eller papir bak et pinhole kamera, fanger det bildet pinhole blenderåpning skaper. Scenen som gjenspeiler de lys--de lyse områdene - reagere med fotografiske kjemi og slå disse områdene av negative mørke. Skyggeområder i et bilde reflektere ingen lys, og disse områdene av negative forblir hvit eller klar. Lys reagerer raskere film enn det gjør på papir.

Lengden på eksponering

På grunn av den lille størrelsen på åpning åpningen sammenlignet bildestørrelsen, trenger pinhole kameraet mer tid til å foreta en eksponering enn en typisk kamera med en linse. Hvor mye tid lyset skal angi kameraet avhenger av mange faktorer: om du bruker papir eller film, hastighet, enten det er skyet eller solfylte og klokkeslettet. Du kan foreta spøkelsesaktige bildene eksponeringer av minutter eller timer; Når objekter flytter eller finnes bare for del av eksponering, oppstår sløret.

Dybde på kameraet

Lyset treffer film eller papir mye raskere i et pinhole kamera som er grunt. Dette skaper kortere eksponeringstider og bilder som kan bli fordreid på en "fisheye" måte. Dypere kameraer fungerer som en lang linse ved forstørre bildet. Lys også tar lengre tid å nå baksiden av disse kameraene, øke eksponeringstid.