Nnywellness.com

Hvordan du løser problemer med Polaroid 37-tommers flatskjerm-TV


Hvordan du løser problemer med Polaroid 37-tommers flatskjerm-TV

Høy kvalitet Polaroid 37-tommers flatskjerm-TV er perfekt for trangt på kontoret eller hjemme. TVEN har flere enhet-oppkobling porter i ryggen, som HDMI, standard lyd og video, koaksial, YPbPr og VGA. Som du ser DVD eller kabel programmer, kan du oppleve tekniske problemer med Polaroid, som plutselig strømbrudd, en svak skjerm og ingen lyd eller bilde.

Instruksjoner

• Trykk "Meny" knapp å gå til hovedmenyen hvis bildet er for mørkt. Trykk på "venstre" eller "Høyre" navigeringsknappene på fjernkontrollen for å velge "Video" fra hovedmenyen. Trykk på "Opp" eller "Ned" navigeringsknappene til å velge "Lysstyrke" fra alternativene "Video" og trykk "Riktig" navigeringstasten å øke lysstyrken, til skjermen er så lyst som du vil den skal være. Trykk på "Meny" for å lagre innstillingene og lukke hovedmenyen.

• Snu TV og koble lyd/video kablene fra baksiden av TVEN Hvis DVD-spilleren viser et bilde på TV men ingen lyd. Audio-kablene kan være koblet til feil terminalene. Koble den gule video ledningen til gul "Video" terminalen "Video2 i" delen av panelet. Koble den hvite lyd ledningen til den hvite "L"-terminalen i delen "Video2 i". Kontroller at den hvite lyd ledningen ikke er koblet til delen "HDMI In". Koble røde lydkabelen til "R" terminalen i delen "Video2 i".

• Skru 75 ohm koaksial kabel fra baksiden av TVEN for å tilbakestille tilkoblingen hvis TV produserer noe bilde. Skru kabelen fast til "TV kabel" terminal for et vanlig bilde eller "HDTV luften" terminal for en HD bilde. Kontroller at tilkoblingen er stabil. Gjenta denne fremgangsmåten med kabeltilkobling til kabelkilden.

• Trykk på "Meny" for å gå inn i hovedmenyen, og trykk "Riktige" eller "Venstre" du velger "Setup" Hvis TV plutselig slår seg av mens du ser et program. Presse det "opp" eller "Ned" navigeringsknapper for å "Timer" fra "Setup"-menyen og bruk navigasjon for å sette den til "Off".

• Koble strømledningen fra veggen eller stripe stikkontakt for å tilbakestille tilkoblingen hvis TVEN ikke strøm på. Koble en separat enhet i stikkontakten for å teste om uttaket fungerer. Koble fra enheten og inspisere din TV strømledning for skade, for eksempel tynnslitt eller kutt. Sett på ledningen hvis den er skadet.