Nnywellness.com

Hvordan jeg tilbake til normal prioritet TV fjernkontrollen?


Hvordan jeg tilbake til normal prioritet TV fjernkontrollen?

Nøklene vil ikke rikke. Pilene bytte ikke kanal. Du har spist noe klissete eller dryppet litt av brus, og nå fjernkontrollen er fast. Du har allerede endret batteriene, så det ikke kan være en makt tilgangen problemet. Du prøvde å tørke øverst på fjernkontrollen, men ikke noe har arbeidet så langt. Med noen forsyninger, og i mindre enn en time, kan tilbake til normal prioritet fjernkontrollen og igjen bla gjennom din favoritt TV-programmer.

Instruksjoner

Gni tastene med en liten mengde alkohol på en bomullspinne.
Fjerne batteriene fra baksiden. Avhengig av modell, kan fjernkontrollen holdes sammen med skruene. I så fall avgjøre størrelsen skrutrekkeren nødvendig og ta ut hver skrue, legge dem fra arbeid nærheten så de ikke går tapt. Hvis fjernkontrollen ikke har skruer, kan det skyve åpen.

Om nødvendig kan du bruke en kniv for å lirke fjernkontrollen.
Hvis fjernkontrollen ikke kommer fra hverandre enkelt, kan du bruke en kjedelig kjøkkenkniv å forsiktig lirke det vannrette sprekken mellom to casing. Med tastene vender ned, åpne bakdekselet. Du vil merke batteri kilder. Hvis du ser løse biter, Legg merke til de eksakte plasseringene. Presse fjerne kildene, og sett dem til side.

Din kretskortet kan se omtrent slik ut.
En tynn krets bord vil være mot tastaturet. Se hvilken side du ser på og hvordan den andre siden legger mot tastaturet. Dette vil hjelpe deg å huske hvordan å sette det sammen.

Fjerne kretskortet. Med bomull baller, rengjør pensle og aceton eller rubbing alkohol, kretskortet. Dette kan gjøres flere ganger, eller til bomull baller eller vattpinner ikke lenger viser tegn til skitt. Tørr kretskortet med bomull vattpinner eller bomull baller.

Hvis bruker aceton, være forsiktig, idet det er skadelig for huden.
Bruke bomull vattpinner dyppet i alkohol, ren begge sider av tastaturet. Det ytre casing kan være skilt med en tannbørste eller klut med en generell husholdning renere som 409. Hvis bruker alkohol, kan det skade tallene, så vær forsiktig når du tørker knappene foran.

Fjernkontrollen bør få lov til luft tørr for omtrent en time. Hvis du har det travelt, tørk casing og bruk en hårføner for å fremskynde prosessen.

Batteriene bør erstattes.
Lå kretskortet mot tastaturet, betaler oppmerksomhet til riktig side mot tastene. Sett og Skyv batteriet fjærer tilbake på plass. Skyv eller skru casing, feste den til sin andre halvdel. Sett batteriene tilbake i sine rom.

Tips og advarsler

  • Bruk en ren arbeidsflate. Hvis du er bekymret for ikke å huske plasseringen av hvert element, bruk digitale kamera eller mobiltelefon for å ta bilder før du fortsetter til neste trinn.
  • Hvis dette ikke fungerer, må nøklene et tynt lag med oppførsel maling på innsiden. Prosessen er den samme som ovenfor, men etter rengjøring, maling bør brukes med måte på innsiden av tastaturet med en toothpick eller kamp pinne. Kjøpe maling på en hobby butikk, TV verksted eller online.