Nnywellness.com

Feilsøke en Magellan Maestro GPS


Feilsøke en Magellan Maestro GPS

Låse

Noen ganger en Magellan GPS vil bli låst ned, og det vil be deg om et passord før du kan bruke den igjen. Dette kan skje ved et uhell, eller det kan skje hvis du ringer Magellan kundenummeret service og få det gjort via satellitt. Dette er slik at hvis GPS er stjålet, en tyv ikke kan bruke den til å finne sin vei tilbake til ditt hjem og fortsette å stjele fra deg. Hvis dette skjer, kan du hente passordet og låse enheten ved å kontakte kundeservice for Magellan og bevise at du er GPSS opprinnelige eieren.

Resepsjonen

Noen ganger kan Magellan GPS miste kontakten med satellitter som gir det informasjon om lokasjonen. Hvis dette skjer, vil det slutte å gi oppdateringer om hvor du er og retningene du skal gå. Dette kan skje hvis du kjører gjennom et fjellområde hvor terrenget kan komme i veien for signalet. Hvis dette skjer, er det ikke mye du kan gjøre. Fortsette med din siste planlagte retninger før du reiser på terreng som er bedre til rette for signalmodtagelsen. I fremtiden, alltid skrive ned en kopi av din retningene før avreise i tilfelle dette skjer på en ulempe tid.

Kart sletting

Hvis de detaljerte kartene (og oppdaterte kart du har lastet ned) noensinne er tilfeldigvis slettet fra din Magellan GPS, alt håp er ikke tapt. Du kan gjenopprette dem ved registrering på webområdet for Magellan, velge spesifikke modellen og laste dem ned til din GPS når den er koblet til datamaskinen via den medfølgende USB-kabelen. På webområdet for Magellan kan du også registrere motta trafikkoppdateringer sendes via satellitt rett til GPS, samt alle kartoppdateringer som kan oppstå nye veier, bygging og motorveien åpninger.