Nnywellness.com

Hvordan installere en Flat seng på en 1998 S-10


Hvordan installere en Flat seng på en 1998 S-10

En flat seng på en Chevrolet S-10 lastebil kan være nyttig for en rekke ting. Flat senger gjør det enklere å laste gården lastebiler når bærer større, om ikke alltid tyngre Last og flat senger gjør et billig alternativ til erstatte skadede senger. Bruke trykkbehandlet styrene til å avverge skader forårsaket av insekter og været, og også lastebilen sengen passelig hva du trenger det å gjøre.

Instruksjoner

• Fjerne stål sengen fra lastebilen ved første unbolting sengen fra rammen, deretter unbolting drivstoff filler halsen bak gass døren. Koble fra ledningsnett på førerhuset, men beholder ledningene som går til bremselysene.

• Bolt hver 2-av-6-av-6 til lastebilens sengs oppheng bruker vognen bolter. De bør være vinkelrette linjene av lastebilen, som de er støtte for den flat sengen. Dette er en midlertidig installasjon.

• Lå to av 2-av-12-av-8 styrene i endene av 2-av-6 styrene lage endene av flat seng. Disse styrene monteres på lastebilen over bakhjulene. Bruk de tre skruene for å sikre dem på plass.

• Fjern vogn bolter fra støtte bjelker, lå fire siste 2-av-12-av-8 styrene i sengen. Kontroller at dette er enda, så sikre dem på plass med tre skruer.

• Bruk 2-av-4-av-6 styret for å skru på baksiden av lastebilen sengen. Dette vil hindre seng styrene fliser med bruk. Bolt bakre bremselysene på bunnen av dette forumet, og deretter installere ledningsnett berget fra erstattet lastebil sengen, sikre ledningene til bunnen av lastebilens nye flat seng.