Nnywellness.com

Hvordan lage sikkerhetskopier av SIM-kortet


Hvordan lage sikkerhetskopier av SIM-kortet

Opprette en sikkerhetskopi av SIM-kortet er ganske enkelt. Hvis du har en gammel telefon legging rundt, kan du sette inn SIM-kortet i den telefonen og avskrift alle innholdet til telefonen. Dette er en funksjon i alternativmenyen. Hele SIM-kortet vil bli lagret til den gamle mobilen. Du kan deretter sette inn et nytt SIM-kort og kopiere innholdet fra telefonen til kort. Hvis du ikke har en gammel telefon legging rundt, må du bruke et SIM-kortleser og sikkerhetskopiere innholdet på datamaskinen.

Instruksjoner

• Kjøpe et SIM-kortleser som passer dine behov. Billigste vil kunne lese alt innholdet lagret på kortet. Dyre kan gjenopprette og lese slettede innhold på SIM-kortet.

• Koble ditt SIM-kortleser til datamaskinen og installere programvaren som fulgte med den. Noen lesere er plug-and-play så du ikke trenger å installere noen programvare.

• Ta ut SIM-kortet ut av telefonen. SIM-kortet vil bli plassert under telefonbatteriet. For å få til det, kan du fjerne batteridekselet og batteriet fra telefonen. Du vil se en kort (millimeter bred og lang) plassert i telefonen. Noen kort vil bare gli av sted og noen må hekte fra mekanismen låse det i.

• Sett inn SIM-kortet i leseren. Du må følge instruksjonene for din bestemt leser, men kan mest du bare ta ut SIM-kortet i leseren.

• Kjør programmet som fulgte med SIM-kortleser og avskrift alle innholdet du vil sikkerhetskopiere. Lagre alt hjelperen opp innholdet i en mappe og du vil ha en sikkerhetskopi av SIM-kortet.