Nnywellness.com

Hvordan å forbedre min HDTV


Hvordan å forbedre min HDTV

HDTV eller HD-TV er TV-apparater som har større størrelsesforholdet, intense grafikk og flere linjer av enn standard TV-apparater. For å få mest ut av din HDTV-skjerm, er det flere ting du kan gjøre for å forbedre den seeropplevelsen. Prosessen omfatter justere og fininnstille innstillingene for TV-skjermen for en presis og nøyaktig farge produksjon, som ikke vil bare forbedre bildene du ser, men vil også gjøre viser mer komfortable med lindre slitne øyne og potensielle hodepine.

Instruksjoner

• Redusere belysningen i rommet mens du ser på din HDTV. Hvis TVEN ikke er sterkt nok for behagelig visning, plassere en liten, 40-watts lampe bak skjermen for å øke lysstyrken.

• Justere svart ved å se en svært mørk scene, og øke lysstyrken helt. Sakte Reduser lysstyrken til svart i scenen er så rik som mulig, uten å miste noen av de fine detaljene.

• Juster kontrast eller lysstyrke ved innstilling til en veldig lys scene som snødekte fjell. Øke kontrasten til maksimum. Reduser kontrasten til hvit er klar og skarp i detalj, uten å være så klart det gjør vondt øynene etter noen minutter.

• Justere Kulør og metning ved å fryse bildet på et nærbilde av en person rimelig og blek hudtoner, og øke fargen til maksimalt. Deretter redusere metning til ansiktet virker naturlig og glødende uten overdreven eller usunn flekker av rødhet.

Tips og advarsler

  • Hvis HDTVEN har skjermen forhåndsinnstillinger, bør du alltid velge en filmatisk eller pro innstilling for mest optimalisert visning.
  • Ikke endre farge umiddelbart etter i sterkt sollys eller andre unormale belysning. Vent til du øyne å justere til rombelysningen.