Nnywellness.com

Hvordan installere en Audiovox bilalarmen


Audiovox, en bil tilbehør selskap, produserer en rekke bilalarm som hevder enkel installasjon. Disse alarmer kan raskt kablet og montert slik at du kan beholde bilen trygt uten å legge mye stress på dagen. Selv med enkel installasjon krever legge til en bil alarm kjennskap til bil. Hvis du er ukjent med alarmer eller motorer, spør en bil-savvy venn eller familiemedlem for installeringshjelp.

Instruksjoner

• Montere sirenen til Audiovox alarmen i motorrommet bruker en drill og skruer. Bore to hull, 3/16-tommers diameter. Bruk baksiden av sirenen som en mal for alarm avstanden. Sikre sirenen med to medfølgende skruene. Koble med sirenen er ledningen til positiv stillingen bilens batteri med en inkludert ID ring terminal. Med sirenen er svarte tråden kobles til en jordet kjøretøy del.

• Bore hull i dashbordet, med baksiden av kontrollmodulen som en mal. Montere kontrollmodulen passasjeren side av dashbordet bruker inkludert skruene.

• Mount hood bryteren til jordet metall på innsiden av hetten. Bore hull og sikre bryteren med en skrue. Montere bryteren kontroll av alarmen til undersiden av dashbordet bruker samme montering teknikkene du brukt i kontrollpanelet. Montere sjokk sensoren til toppen av tankestreken benytter samme montering teknikkene du brukt i kontrollpanelet.

• Installere LED-lys på en synlig plassering som dashbordet. Bore et hull, 3/8 tommer i diameter, og skyv boliger av LED lys inn i hullet. Skyv LED lys inn i huset.

• Installere starter stafetten til en jordet del av bilen, nær starter solenoid ledningen av tenningen. Bore hull og montere starter stafetten bruke de samme teknikkene du brukt for montering kontrollpanelet.

• Bevæpne alarmen av trykker overdelen knapp på senderen en gang.