Nnywellness.com

iLive IH319B størrelse spesifikasjoner


ILive IH319B hjem musikksystem inkluderer en dokkingstasjon for iPod. Bokhylle størrelse systemet passer i en liten plass og gi deg muligheten til å lytte til musikk fra ulike formater. Koble iPod, lytte til en CD eller radio alt fra en enhet. Enheten er liten nok til at det ikke tar opp mye plass, men kraftig nok til å gi deg hva du forventer.

Dimensjoner

ILive IH319B er 14,7 inches lang, 9,8 inches høy og 9,7 inches dyp. Enheten veier 5,8 lbs. Størrelsen omfatter høyttalere, perfekt å passe inn i de fleste bokhyller. Med sin størrelse og form er dette en stor enhet i et soverom for å lytte til og lade iPod Touch eller iPhone.

Musikk funksjoner

ILive IH319B er en sertifisert iPod-tilkobling med en lade krets for iPod Mini, Nano, foto og Video. Den kommer med docking brakettene å passe alle iPod-spillere vil styre iPod koblet til den. Motorisert døren dekker både CD-spiller og docking. Den har programmerbare CD-spor, digital volumkontroll og en forhåndsinnstilt equalizer. Det kommer også med digital AM / FM-radio med stasjonen hukommelse forhåndsinnstiller. Den husker de siste brukerinnstillingene for funksjon og volum for neste avspilling.

Knekt

Sammen med hva iLive IH319B er bygget for å spille, kan du koble en annen lydkilde gjennom RCA-kontakter. Det inkluderer også en mikro 3.5 mm ekstra i jack og en stereo hodetelefonkontakt.

Tilbehør

Systemet leveres med en fullt funksjonell fjernkontroll som bruker og inkluderer en CR2025 knappen cellers batteri. Foruten vanlige strøm i huset, den kommer med adapter for bilen og kan kjøre fra likestrøm. Braketter for alle typer iPod du kan eie er også inkludert i iLive IH319B for din bekvemmelighet.