Nnywellness.com

Bruke en smarttelefon uten utgifter


Bruke en smarttelefon uten utgifter

Du kunne kjøpe en smarttelefon for $99, men det vil koste deg mye mer enn å holde den. Smarttelefoner leveres med mange skjulte utgifter, hvilken mobiltelefon selskaper gjør sitt beste for å skjule. Månedlig planer kan være svært dyrt, og du kan finne etter å kjøpe telefonen som du trenger mer harddiskplass, flere programmer, hodetelefoner og annet tilbehør. Før du kjøper en smarttelefon, gjør din forskning for å unngå noen av disse utgiftene.

Instruksjoner

• Velg en familie plan. De fleste telefonselskaper tilbyr familie planene til rabatt priser. Den eneste ulempen til en familie plan er at du må dele minutter, noe som betyr at du må være ekstra påpasselig om å holde oversikt over hvor mange minutter du bruker. Dette kan være en liten sjenerende først, men det vil spare deg mer penger til slutt.

• Les spesifikasjonene i planen du registrerer deg for. Mange selskaper tilbyr billige priser i annonsene, men disse kan være mye dyrere enn de hevder. I 2009, ble billigste planene tilbudt av T-Mobile og Sprint, ifølge Smart Device Central. De kan mangle noen av hastighet og dekning av dyrere planer, men dette vil spare deg mye på lang sikt.

• Kontroller at kontrakten du registrerer deg for du kan leve med. De fleste planer for smartphones gebyrer betydelig for avbryter en telefon kontrakt før det utløper. Registrer deg for korteste kontrakten du kan og tenke seriøst på om planen vil dekke behovene til et år eller to nedover veien.

• Finne en telefon med programmene du trenger. Hvis du vet du vil bruke telefonen for en bestemt aktivitet, for eksempel tekstbehandling, lytter til musikk eller lese e-bøker - Sørg for at telefonen du kjøper har disse programmene installert. Hvis ikke, Finn ut på forhånd hvor mye det vil koste for å installere dem. Apps er billigere på noen telefoner enn for andre. og hvis du trenger mye av dem, den kunne legge opp i det lange løp.

• Kjøpe en telefon med en hodetelefonutgang. Hvis du tror du vil bruke telefonen til å lytte til MP3s, snakke på et headset eller bruke en Bluetooth, sikre at du får en telefon med en vanlig hodetelefonkontakt. Mange telefoner kommer uten hodetelefonkontakter som tvinger deg til å kjøpe spesielle, dyrere øretelefoner eller mikrofoner.