Nnywellness.com

Hva er versjoner av iPhone?


Siden utgivelsen av iPhone i juni 2007, har egenskapene til smarttelefon programvaren raskt utviklet, sammen med maskinvaren bak teknologien og nettverk som støtter enheten. Denne raske utviklingen kan sees med utgivelsen av en ny iPhone-modell hvert år. iPhone 4 ble utgitt i 2010 og en iPhone 5 er allerede ryktet.

iPhone

Den originale iPhone, også kjent som iPhone 2G og iPhone EDGE, ble utgitt i juni 2007 på ATT & nettverk. Den siste oppdateringen for den originale iPhone ble lansert i februar 2010 og enheten ikke lenger støttes av Apple. Den originale iPhone hadde et glass multi-touch-skjerm og kamera, 128 MB RAM, og opptil en 16GB glimtet kjøre. Den originale iPhone ble fulgt opp av iPhone 3G.

iPhone 3G

IPhone 3G beholdt mange av samme spesifikasjoner som originalen iPhone; det falt alternativet 4GB flash-minne og forbedret CPU. Den største fordelen med iPhone 3G var evnen til enheten å samhandle med det nye og forbedrede 3G-mobilnettverket. Det nye nettverket hadde langt mer båndbredde i forhold til forrige 2 G og EDGE-nettverk, gjør iPhone 3 G enda mer attraktive. Siden de fleste programmer for mobile enheter er web-basert eller krever webbasert innhold til funksjonen, betydde en raskere tilkobling tilleggsdata og en kortere vente.

iPhone 3GS

IPhone 3GS var en stor forbedring over iPhone 3G, feste en rekke problemer som brukere hadde med den originale iPhone og bedre på maskinvaren. IPhone-prosessoren ble endret ut for en ARM Cortex A8, en top-of-the-line mobil prosessor med eksepsjonell batterilevetid, og ytterligere 128MB minne ble lagt. Dette forbedret samlet søknad ytelse og tillot Apple ta iOS, deres mobile operativsystem, til neste nivå. I tillegg base maskinvare lagt Apple en 32 GB glimtet hukommelse alternativet, tillater brukernes å bære mer data enn før.

iPhone 4

IPhone 4 så en annen hoppe i minne 512 MB og introduserte front-mot kameraet for Vittigheter videosamtaler. I tillegg befridd Eple iPhone 4 på Verizon Wireless tidlig i 2011, til slutt slik at ikke-AT & T kunder muligheten til å bruke enheten. Selv om det var noen antenne problemer med tidlige modeller, har de fleste av problemene blitt løst med siste versjoner. Sammen med andre maskinvareoppgraderinger, er iPhone 4 utstyrt med gyroscopic sensorer og en akselerometer for bedre bevegelsespåvisning.