Nnywellness.com

Biometric Fingerprint identifikasjon


Biometric Fingerprint identifikasjon

Biometrisk fingeravtrykk identifikasjon er en moderne sikkerhetsmetode av konstatere en persons identitet basert på unike fysiske egenskaper i sine fingeravtrykk. Som teknologien blir stadig mer pålitelig, vokser sin popularitet for sikkerhet og journalføring likeledes.

Funksjonen

Biometriske systemer blir stadig mer utbredt på grunn av enkel bruk, samt på grunn av etterspørselen økte sikkerhetstiltak og journalføring evner. I løpet av 1960 og 1970 var biometriske systemer tilgjengelig. men var de langt mindre pålitelig og vanligvis bare brukes for militære og offentlige organer. Biometri begynte å se litt popularitet i privat sektor i siste halvdel av det tjuende århundre og inn tjueførste.

Journalføring

En av de mest fordelaktige fasetter av biometri er at det er helt elektronisk; Derfor kan det brukes til effektiv journalføring. Mange arbeidsgivere bruk fingerprint gjenkjennelse systemer som et alternativ til tradisjonelle hullkort. Dette gjør det svært enkelt for arbeidsgivere ikke bare begrense tilgangen til bare autoriserte ansatte, men også å spore arbeidstimer effektivt.

Kostnader

Biometriske systemer kan være dyrt å installere, noe som gjør dem mer vanlig i større selskaper enn i små bedrifter. Systemer krever mange maskinvarekomponenter og programvare installeres.

Tid

Selv om biometrisk fingeravtrykk identification systemer er designet for fart, i tillegg til sikkerhet, kan de ofte ta mye lengre tid enn beregnet. Siden biometri måler en del av en persons fingeravtrykk versus hele fingeravtrykket, kan det lett misread finger personen prøver å bruke den. Dette kan være svært tidkrevende for folk.

Feil

Med alle elektroniske produkter er ulempen generelt i kvaliteten på teknologien. Biometrisk fingeravtrykk identification systemer er utsatt for "lesing" feil. En slik feil er kjent som en "falsk aksept," hvor systemet gir tilgang eller leser et påloggingsforsøk fra feil person som riktig.

Et annet vanlig problem med biometriske systemer kalles "falske forkaster," som er en person som skal ha tilgang forbudt tilgang. Dette kan være svært tidkrevende for ansatte, samt frustrerende for arbeidsgivere.