Nnywellness.com

Komatsu Engine spesifikasjoner


Komatsu Engine spesifikasjoner

Komatsu produserer mer enn 20 typer utstyr inkludert Traktorgravere kompakte spor lastere, robotsøkeprogrammet bærere, grave-lastere, hjullastere, lastebiler, presser og gaffeltrucker, å nevne noen. Distribuert internasjonalt, har Komatsu produktene alle individuelle spesifikasjoner, inkludert Komatsu motor, som har spesifikasjoner for hver modell og utstyr. Her er noen eksempler.

HM300-2 lastebil

HM300-2 Komatsu lastebil engine spesifikasjoner er omfattende. Det finnes seks sylindere av vannkjølt, fire syklus, turbocharged, etter-avkjølt og avkjølt EGR. Med en diameter på 4.92 inches og 125 mm, og et slag av 5.91 inches og 150 mm har motoren fan-stasjon som er mekanisk og drivstoff system som er direkte-injeksjon. Guvernøren er elektronisk kontrollert og filter er et full-typen. Med gear pumpe, kraft-smøring, Komatsu motoren for denne lastebilen inneholder også en tørr luft renere med dobbel elementer og precleaner. Denne lastebilen modellen kan reise på maksimalt 36.4 miles per time.

HD405-7 lastebil

Med en maksimal reiser hastighet på 43.5 miles per time har HD-405-7 lastebil modellen seks sylindre og turboladede aspirasjon motor. Vannkjølt, innhold motoren har et hakekors stasjonen og dreiemoment på 1600 fotpund. Guvernøren er elektronisk kontrollert luftrenseren er en tørr type med dobbel elementer og precleaner, samt en støv-indikator.

AE50/AM50 gaffeltruck

Komatsu engine spesifikasjoner på AE50/AM50 gaffeltruck inkludere en maksimal kjørehastighet 11 miles i timen med 2,9 andre akselerasjon og 19 prosent klasse-evne. AC hydraulisk motor er effektivt for å gi høy ytelse med lave kostnader. Dette gir høyere standarder enn DR-type motorer, inkludert operativsystem høy effektivitet, lenger operasjonstid og lang levetid.

Ytelse enhancers med denne gaffeltruck modellen inkluderer reise hastighet oppsett, koble gjenfødelse oppsett, vippe hastighet justering og løfte hastighet justering. Andre spesifikasjoner av interesse inkluderer: full-uttoning av hydraulisk bevegelser, hydrostatisk servostyring og switchbacks og nøyaktig målt og kontrollert motorolje flyt gjennom motoren.