Nnywellness.com

Historien til BlackBerry 850


Historien til BlackBerry 850

BlackBerry er en av de mest kjente merkene inne smartphone teknologien og slår mange konkurrerende mobilnettet merker i funksjoner og ytelse. Moderne BlackBerry-telefoner er virkelig miniatyr datamaskiner. Den originale modeller, inkludert BlackBerry-850 kunne ikke fullt så mye.

Historie

BlackBerry merkevare for mobil databehandling produkter utviklet av RIM, som ble grunnlagt i 1984. RIM begynte å lage produkter kompatible med Mobitex trådløsnettverket i 1988. BlackBerry-850 ble lansert rundt 1999.

Funksjoner

BlackBerry-850 var en av de første mobile enhetene utgitt under merkenavnet BlackBerry. Den mobilkommunikasjon enheten hadde en full tastatur, som var uvanlig på tiden. Det kan sende meldinger, få tilgang til e-post, sende og motta sider og fungere som en grunnleggende arrangør. BlackBerry-850 hadde en liten skjerm som kan vise en bare åtte linjer med tekst.

Betydning

BlackBerry-850 kom etter RIM trådløse håndholdte enheter hadde banet vei for mer funksjonsrikt BlackBerry produkter som BlackBerry 5810, som hadde en stor skjerm og flere funksjoner. Det var ikke før BlackBerry 7000-serien telefoner at merket ble et kjent navn.