Nnywellness.com

Dome lyset gå ikke i en Ford Ranger


Ford Ranger pickups tilbyr et mindre alternativ til selskapets større F-serien lastebiler. Mindre lastebiler tilbyr rikelig med Barsk stil og ytelse. Men som nesten alle bil eller lastebil på veien oppstå noen ganger problemer som påvirker hvordan bilen fungerer. Dome lys som kontinuerlig forblir tent i taket i førerhuset kan være irriterende og kan tappe batteriet. Det er noen remedier for denne situasjonen.

Instruksjoner

• Vri nøkkelen i tenningen til første posisjon. Dette engasjerer batteriet blir kuppelen lys på uten å tenne motoren. Åpne begge dører og Finn bryteren innenfor hver dør jamb, som når deprimert av en avsluttende dør, deaktiverer dome lyset.

• Spray en sjenerøs mengde spray smøremiddel i hver svitsj på hver jamb. Lukk hver dør separat for å fastslå hvilke døren er skyldige. Hvis lyset slukkes etter lukkes en av dørene og du har fastslått hvilken bryteren stakk, spray mer smøremiddel inn bryteren å sikre full metning.

• Bruk en flathead skrutrekker for å trykke ned kategoriene på kuppelen lys er plastdekselet hvis metoden glidemiddel ikke løse problemet. Sjansene er sikringen, plassert i kuppelen lyset, kan være skyldige. Finn sikringen under lys, trekke den ut, erstatte den med en ny og se om det løser problemet.

• Kontakt med forhandleren der du kjøpte Ranger, forutsatt lastebilen er fortsatt under garanti. Dealerens butikk kunne fastslå elektrisk problemet i en av dørene og fikse det, selv om det kan være en serviceavgift for arbeidskraft. Ellers snakk til en lisensiert mekaniker om flere alternativer.