Nnywellness.com

Hvor å hekte en projektor til en hjemmekino


Hvor å hekte en projektor til en hjemmekino

TV blir stadig større og større; prislappen for slike store TV er imidlertid vanligvis like høy. For eksempel en 70-tommers Sony HD LCD TV koster rundt $20.000. Ønsker du en større skjerm enn du kan kjøpe fra en elektronikkbutikk for en betydelig billigere pris, kan du se til å kjøpe en projektor for hjemmekinoen. Denne enheten kan koble til TV og spille alle filmer og TV-programmer du vil se, pluss du kan fortsatt bruke surround-lydsystem som er koblet til TVEN.

Instruksjoner

• Bestem hvis din projektor og TV er laget for å støtte et HD-signal (det skal si HD på boksen eller i brukerhåndboken). Hvis begge enhetene HD, du bruker en HDMI-kabel til å koble to. Hvis ikke, du vil bruke komponent kabler. Disse kabler gir det neste beste bildet.

• Koble HDMI-kabel til en HDMI-port på TV. Hvis du ikke har en HDMI-port, koble tre komponent-kabler til komponent ut-porter.

• Koble den andre enden av HDMI eller komponent kabler til HDMI porten på projektoren.

• Slå på TV og projektoren. Trykk på "Meny" på projektoren og velg "Videoinnganger." Her kan du velge fra videoen alternativene. Det er sannsynligvis en HDMI og komponent alternativet. Velg dette og i sekunder, projektoren viser innholdet fra din hjemmekino.