Nnywellness.com

Økonomiske problemer som skyldes bruk av mobiltelefoner


Oppfinnelsen av mobiltelefon åpnet opp mange nye områder for vekst i økonomien. Samtidig hadde det også en negativ innvirkning på mange aspekter av økonomien som helhet. Som med alle viktige innovasjon, det er fordelene og kostnadene av teknologi, og med mobiltelefoner brukere må håndtere noen av negative konsekvenser.

Cellphone regninger

En av måtene at mobiltelefoner negativ innvirkning på økonomien er av tillater brukernes å tjene store mobiltelefon regninger lett. Ifølge CNN Money bruk åtte av ti personer ikke funksjonene som de betaler for på deres cellphone plan. Den gjennomsnittlige brukeren overspends med et gjennomsnitt på $300 per år på cellphone regninger. Fordi et flertall av folket i USA har nå mobiltelefoner, selvfølgelig dette negativt påvirker mange ved å gi dem mindre penger å bruke på andre elementer som vondt økonomien som helhet.

Bilen forsikring priser

En annen måte at mobiltelefoner kan negativt påvirke økonomien er gjennom Bilforsikring priser. Bilforsikring priser er basert på antall ulykker som forsikringsselskapet anslår det vil måtte betale for. Ifølge en studie av nasjonal sikkerhet Council skyldes 28 prosent av auto ulykker mobiltelefoner, som legger til mange ulykker til totalt og styrker å kreve mer for forsikringspremier. Dette senker mengden unnværes inntekt som folk har.

Fasttelefon

Med fremme av mobiltelefoner i samfunn, har land linjer tatt en stor hit i de siste årene. Ifølge National Center for Health Statistics bruker nesten 25 prosent av alle boliger en mobiltelefon i stedet for et land linje. Tatt i betraktning at de fleste av disse husene hadde fastnettet i siste, betyr dette at land linjer blir fjernet, som negativt påvirker selskapene som tilbyr dem. Dette har kostet mange ansatte jobben har ført til nedgangen av mange land linje tilbydere.

Familieliv

En annen måte at mobiltelefoner har negativt påvirket samfunn er å infiltrere familieliv. Ifølge en studie av universitetet av Wisconsin-Milwaukee er folk som bruker mobiltelefoner mer sannsynlig å la arbeid smitte over på familieliv. Denne nedgangen i fritiden gir folk mindre tid til å gå ut og bruke penger med deres familiemedlemmer. Når mindre utgifter er involvert, vil det negative konsekvenser bedrifter, som deretter negativt påvirker økonomien generelt.