Nnywellness.com

Telefonen Samsung holder slå etter slippe den i vann


Slippe telefonen Samsung i vann, kan det føre til varierende grader av skade telefonen. Telefonen kan fortsette å fungere som om ingenting skjedde eller telefonen fungerer ikke i det hele tatt. Forstå hva vann skade gjør til telefonen, hvordan du kan begrense skaden og hva erstatning alternativene er hvis telefonen ikke er i stand til å være fast er viktig.

Vannskader

Når telefonen kommer i kontakt med vann, gjør vann vei om åpningene i enhetens plast tilfellet og kontakter enhetens kontrollen styret. Etter vann berører en elektrifisert kontrollen styret, la urenheter i vannet strøm flyter gjennom vannet og til andre veier ombord kontroll. At elektrisitet forårsaker kortslutning og skader komponentene i styret, potensielt gjør dem ustabil.

Nødprosedyrer

Umiddelbart etter Samsung enheten kommer i kontakt med vann, Fjern batteridekselet og trekk batteriet ut av enheten. Etter fjerner mobilen er strømkilde, er det mye mindre sannsynlig vannet vil betydelig skade enheten. Bruke komprimert luft til som mye vann ut av sprekker i enheten som du kan deretter plassere enheten i en lukket beholder med en tørkemiddel, som tørr ris eller silica gel pakker. La enheten sitter i beholderen i minst 24 timer slik at så mye vann som mulig er sugd ut fra enheten. Hvis mulig, Demonter enheten før du plasserer dem i beholderen.

Reparasjonsalternativer

Noen vannskader, som enkelte kortslutninger, kan aldri bli reparert. Men hvis vannskader er begrenset til noen rust eller korrosjon ombord kontroll, kan du noen ganger feilfri av skade og returnerer enheten til orden. For å rengjøre enheten, må du ta det fra hverandre. De fleste Samsung telefoner krever en #00 Philips-skrutrekker og en snuse pinne å få dem fra hverandre, selv om noen modeller kanskje trenger litt ulike verktøy. Etter å ta apparatet fra hverandre, skrubbe alle rust eller korrosjon på kontrollen styret og port kontakter med stiv pensel dyppes i isopropanol. Etter rengjøring kontroll styret, sette enheten sammen for å se om det holder makt av.

Alternativer for tegnerstatning

Hvis reparasjonen hjalp enhetens strømproblemer eller hvis du ikke har verktøy for å utføre reparasjon, er erstatning alternativene begrenset. Kontakt med vann tomrom umiddelbart enhetens garanti, så du ikke fikk gjennom mobiloperatøren en erstatning. Hvis du har forsikring på din Samsung mobiltelefon, kontakt forsikringsselskapet, betaler en liten egenandel og deretter motta en erstatning enhet. Hvis du ikke har forsikring, må du kjøpe en ny enhet.