Nnywellness.com

Fordelene med ledning telefoner


Fordelene med ledning telefoner

Som flere og flere mennesker forlate fasttelefon telefon for mobiltelefoner, kan fordelene med en corded telefonen være vanskelig å tenke på. Fast telefoner, som var et innslag i de fleste hjem for mye av 1900-tallet, har imidlertid fortsatt visse fordeler over mobiltelefoner som gjør dem et bedre alternativ for noen kunder.

Kostnader

En av de største fordelene ved en corded telefon er dens lave kostnader. Grunnleggende fasttelefon telefon service vanligvis koster mindre enn med en rimelig mobiltelefon plan. For familier er betale for én linje og installere fast telefoner i hvert rom mer kostnadseffektivt enn å kjøpe mobiltelefoner og en serviceavtale som er tilstrekkelig for hele familien. Kostnaden for en fast telefon håndsett er også mye mindre enn alle, men den minst kostbare mobiltelefoner.

Pålitelighet

Tjenesten pålitelighet er en viktig grunn at mange folk holder en corded telefonen. Ifølge en undersøkelse utført av telekommunikasjon selskap Verizon, 94 prosent av deltakerne som planlegger å bruke en fasttelefon i fremtiden følte at pålitelighet var den viktigste faktoren i avgjørelsen. Fast telefoner lider ikke droppet samtaler og variasjoner i servicedekningen som mobiltelefoner.

Strøm

Fast telefoner har også en fordel over mobiltelefoner når det gjelder å forsyne dem med makt. Fordi de får sin makt direkte fra telefonlinjer, må en corded telefon aldri lades opp, som mobiltelefoner krever ofte. Med en fast telefon er det ikke nødvendig å kjøpe batterier eller ladekabler.

I tillegg fungerer med ledning telefoner i tilfelle strømbrudd, noe som gjør dem til en pålitelig måte å kontakte beredskapstjenester. Dette gjelder bare for fast telefoner; enda trådløse fasttelefoner trenger strøm fra en stikkontakt til funksjonen. Mobiltelefoner vil ikke fungere når nærmeste tjenesten tårnene er uten strøm.

Lydkvalitet

Fast telefoner også levere best samlede lydkvalitet, med liten eller ingen fordreining fra andre radio eller telefon signaler i området. En corded telefonen har vanligvis en større høyttaler enn en mobiltelefon, gir det muligheten til å produsere høyere volumer og en større sonic. Tillegget tilbehør kan gjøre en corded telefonen høyt nok for noen med dårlig hørsel ringe, som ville være umulig med en mobiltelefon.