Nnywellness.com

XD kortleseren forklart


XD kortleseren forklart

Nesten alle digitale enheter bruker et minnekort, for eksempel en XD-kort, fra mobiltelefoner digitale kameraer. Disse enhetene kommer ofte med en USB-kabel for tilkobling til en datamaskin, men bruke en minnekortleser kan gjøre det enklere å overføre informasjon.

Grunnleggende

De fleste minnekortlesere knytte til en datamaskin via en USB-kabel. Dette eliminerer behovet for å bruke flere USB-kabler til å koble hver enhet separat. I stedet pop minnekortet ut av enheten og sette den inn i kortleseren.

Installasjonsprogrammet

De fleste kortlesere er enkel å installere, ingen programvare utover operativsystemet er nødvendig for dem å arbeide. Koble USB-kabelen til datamaskinen, og Windows vil oppdage enheten og installere den riktige driveren.

Minnekort

Det er flere typer minnekort produsentens pleier å ha en preferanse. De fleste digitale kameraer bruker CF, SD eller XD-kort. XD teknologien ble utviklet av kameraet beslutningstakere Fuji og Olympus og vanligvis finnes i sine produkter.

Mange--card leserne

Om bestemte XD kortlesere eksisterer, er mange--card leserne mer praktisk for brukere med forskjellige merker og typer digitale enheter. En mange--kortleseren er dugelig av tilgang til informasjon på en rekke minnekort, som XD-, SD og jf sette inn et kort i en mange--kortleseren installeres en virtuell harddisk på datamaskinen som kan åpnes og bladde gjennom "Min datamaskin" eller "Windows Explorer".

XD-kort lesere

XD kortlesere er best for fotografer som tar mange bilder på flere minnekort. Når du overfører bilder fra kameraet til en datamaskin, du må slå av kameraet og Bytt XD-kort i kameraet flere ganger. Hvis du har tatt tusenvis av bilder, er en stor ulempe. En kortleser lar deg sette inn kortet etter kort uten kameraet koblet til datamaskinen.