Nnywellness.com

Hvor å fastsette en CD-spiller som holder frysing


Hvor å fastsette en CD-spiller som holder frysing

Det kan være veldig frustrerende når CD-spilleren holder frysing og platen er stakk inni. Det kan være flere grunner til hvorfor du opplever slike problemer. Linsen må bare noen rengjøring eller det kan være noen mekaniske problemer. Når støv akkumuleres på linsen, vil du se at lyd CD start hoppe. Etter et par dager, kan det selv stoppe og fryse spilleren. Også, hvis CD-spilleren er mer enn 7 år gammel, kan du erstatte den med en ny.

Instruksjoner

• Kjøpe en renere CD-plate. De er mindre enn $10 og er tilgjengelig på en elektronikkbutikk. Det er flere merker tilgjengelig (se ressurser).

• Slå på CD-spilleren. Ta rengjøring platen av pakken og spille den. De fleste CD rengjøringsmidler kommer med stemme spørsmål, som varierer fra én merkevare til en annen. Følg disse instruksjonene og la platen kjøre for den angitte tidsperioden. Løse ut CDen rengjøring når det er gjort.

• Spille en vanlig lyd-CD for minst halv time. Hvis det fortsatt fryser, følger du trinn 4.

• Løse ut lyd-CDen (Hvis du kan). Hvis platen er fast inne i spilleren, bruke en sikkerhetsnål eller en binders til å dytte et hull ligger ved siden av døren.

• Rengjøre skuffen i CD-spiller med en antistatisk tørke, som du kan få på en elektronisk butikk. Deretter Bruk en luften spray - også tilgjengelig i en elektronisk butikk. Sette inn halm spray i skuffen og spray den på skrå i alle retninger. Vent i minst en halv time siden spray kan ha en liten mengde fuktighet. Dette vil la det tørke.

• Spille en lyd-CD i minst en halv time. Hvis det fortsatt fryser, må du kontakte produsenten hvis dens fremdeles under garantien. Husk når du åpner CD-spiller, du er i hovedsak annullere produsentens garanti. Hvis ikke under garanti, kan du ta den til et verksted.

Tips og advarsler

  • Hvis dette er en bil CD-spiller, og ingen av trinnene arbeidet, kan det være en mulighet for løs indre wiring. De fleste bil verksteder kan fikse problemet.
  • Ikke prøv å håndtere interne komponenter hvis du har tidligere erfaring.