Nnywellness.com

Hvordan å fikse og gjenopprette Gel batterier


Hvordan å fikse og gjenopprette Gel batterier

Gel batterier er vanligvis det samme som vanlige blysyrebatterier du starte bilen, bortsett fra battericellene inneholder en gel i stedet for en væske. Gel batterier anses å være tryggere, fordi hvis kabinettet blir skadet gel ikke søler, men væske-baserte batterier kan lekke svovelsyre, hvis kabinettet blir skadet. Gel batterier er forseglet enheter, så i motsetning til væske-baserte batterier du ikke tilgang til cellene. Den beste måten å fikse og gjenopprette en gel batteri er utslipp som mulig og deretter lade batteriet sakte.

Instruksjoner

• Når batteriet er utladet før fikse og gjenopprette den. Slå på bilens lys og annet elektrisk utstyr med strøm på batteriet. Lysene dim, når batteriet er nesten utladet. Det er ikke nødvendig å lade batteriet helt. Når lysene dim, slå dem og annet elektrisk utstyr du tidligere aktivert.

• Klem håndtakene på klemmen på slutten av svart kabelen fra batteriladeren bruker hånden så kjever åpne. Plasser åpne kjever over gel batteriet terminal merket "-" eller "Neg" slipp trykket slik kjever lukke og stram på terminalen. Gjenta prosessen med klemmen på slutten av røde kabelen fra laderen, men plassere det på batteriet terminal merket "+" eller "Pos."

• Sjekk forsiden av laderen å avgjøre hvilke kostnader innstillinger kan du angi. Det er viktig du lade batteriet gel på den laveste kostnad-innstillingen. Ikke bruk "Boost" eller "Hurtiglading," så du skader batteriet ugjenkallelig.

• Angi laderen til den laveste innstillingen; Det er vanligvis merket "vedlikeholdslading gratis." Noen ladere har en bestemt innstilling for gel batterier, så hvis du har en, bruk den. Hvis du ikke har gel eller Vedlikeholdsladingen innstillingene sørger kostnad er 20 prosent lavere enn den spenningen fra gel batteriet. Spenningen er tydelig merket på batteriet og er vanligvis 12-volt. Eksempel på bruk av 12-volt, må du lade batteriet på 10-volt eller mindre.

• Koble din batterilader til strømnettet. Slå på laderen og la batterikapasiteten. Føle siden av batteriet etter 6 timer. Hvis det er varmt, det er fint, så fortsette oppladingen, men hvis det føles varmt, slå av laderen og Avkjøl batteriet i ca 30 minutter. Så slå på laderen igjen.

• Fortsette å lade batteriet, men sjekk den enhver seks timene slik det ikke blir for varmt. Etter 24 timer, gel batteriet er fast, restaurert og fulladet, så slå av laderen. Koble de to klemmer på batteriet terminalene.