Nnywellness.com

Hvordan du passerer en bil Smog sjekk


Mange delstater og fylker krever bil en smog sjekk når du kjøper dem og årlig sørge for at de er til miljømessige luft kvalitetsstandarder per regjeringen. Disse smog kontrollene er gjort på en bygning av offentlig etat. Bilene er satt på en plattform der eller hjulene falle ned på en spinning tube slik at bilen kan akselereres uten å flytte. En sensor er plassert inne i eksosrøret, som er koblet til en datamaskin for å måle eksos utelatt fra bilen. Alle bilene må bestå i regjeringens standarder drevet og lisensiert for road kjøring. Lær hvordan du passerer en bil smog sjekk så du kan kjøre deg bilen på veien.

Instruksjoner

• Kjøp en ny distributør cap og ledninger. Bytte ut den gamle Distributør og ledninger med nye. På dette tidspunktet, kan du kontrollere slanger, luftfiltre og olje. Hvis noe må erstatte, kan du gjøre det før du går for en smog sjekk.

• Sjekk systemet å sørge for at du har ingen hull eller lekkasjer. Hvis sensoren ikke lagrer nok eksos, kan bilen mislykkes testen. Hvis lyddemper eller noen av rørene har skade eller hull, erstatte dem umiddelbart.

• Ta bilen for en tur før du går til utslipp av center. En varm motor er flere passende å passere enn kald motor. Ta en tur i ca 20 minutter før bilen testet.

• Se gjennom informasjon kontoret gir deg hvis du bestått eller ikke bestått. Hvis bilen ikke bestått, vil det være instruksjoner for hva du kan gjøre til bilen for å se om du kan få det skjedde en annen test. Disse instruksjonene varierer fra staten staten og hver bilens ytelse på utslipp test.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke testen, har de fleste stater et pengebeløp som du må bruke for å få bilen skjedde. Hvis det fortsatt ikke bestått, får du et gratis pass. For eksempel, sier Wisconsin at hvis du har brukt $250 på bilen og det fortsatt ikke bestått, får du en fraskrivelse og bilen kan være lisensiert og drevet.
  • Hvis bilen kjører dårlig eller dårlig eksos, engang prøve ikke å ha en smog sjekk gjort.