Nnywellness.com

Hvordan erstatte en 1992 BMW 320i hytte mikrofilteret


1992 BMW 320i var del av E36 generasjon 3-serien, som erstattet E30 og ble senere erstattet av E46. 320i var en europeisk modell som amerikanske BMW kjøpere ikke kan kjøpe. Hytte filteret på 320i filtrerer innkommende luften til hytta. Over tid, filteret kan bli tette og ikke fungerer riktig. Endre hytte filteret er relativt lett med riktig verktøy og tilnærming, og kan gjøres i ca en time.

Instruksjoner

• Fjern de to Phillips hode skruene som holder passasjer-side kick panelet. Disse er plassert på venstre og høyre hjørne nederst glovebox døren. Skyv panelet mot setet å løsne det fra beholde klippet.

• Slå venstre og høyre luften vents ligger over glovebox døren ned og fjerne dem ved nysgjerrige dem for hånd. Fjerne Phillips skruer plassert bak vents.

• Åpne glovebox. Bruke en flat skrutrekker til å lirke ut de D-formete skruehettene øverst venstre og høyre av en glovebox åpning. Fjern de to skruene bak dekker. Fjern de to skruene på nedre venstre og høyre for glovebox åpningen. Fjerne en glovebox og sett det til side.

• Finn blokken med elektriske ledninger kommer ut av det bak en glovebox. Skyv en flat skrutrekker inn fangsten som holder den på plass og som ligger på høyre side av blokken om halvveis ned siden. Skyv fangsten mot venstre side av bilen. Mens du trykker fangsten, skyv blokken opp og ut av lysbildene som passer i. Flytte blokken ned og ut av veien, men ikke koble fra alle kabler.

• Fjerne luft-kanalsystem beholder pin fra sine hull. Pin ligger på baksiden av Torx skruen på nedre fronten av boksen varmeapparatet nær fronten av konsollen. Bøy forsiktig luft-kanalsystem ned når PIN-koden er fjernet.

• Finn filter dekke, som er like foran Torx skruen. Slå sylindriske håndtaket på filteret dekselet mot ¼-turn. Trekk filter.

• Nå inne åpningen der coveret var og Finn kategorien håndtaket på filteret. Trykk tab mot fronten av bilen og trekk filteret ut til høyre. Samtidig, trykk luften lufthull ned med andre hånden for å gi plass for filteret å komme ut. Hvis den opprinnelige filteret, må rammen rundt filteret være tordenskrall fjerne. Det er plasser støpte inn i rammen. Bøy filter rammen på disse sporene til de klikker, som lar deg deretter falser rammen slik at kan være manøvrerer rundt en brakett.

• Fest det nye filteret ramme der det gamle filteret ble snappet ut. Slå filteret slik at håndtaket på filteret ligger øverst i høyre hjørne av sporet. Skyv det nye filteret på plass og trekk haken mot baksiden av bilen for å låse det på plass.

• Installere filter dekke. Kontroller at den bredere kanten mot baksiden av bilen. Skyv den passasjer ventilasjonen på plass og installere plast pin. Skyv blokken med ledninger tilbake på plass. Kontroller at fangsten festes. Installere en glovebox, erstatte ventil åpningene for hånd og installere passasjer-side kick panelet.