Nnywellness.com

Hvordan du Wire høyttalere for 16 Ohm belastning


Opprette et kraftig lydanlegg av ledninger høyttalerne for en 16 ohm Last. Når du forstår hvor mye strøm hver høyttaler kan håndtere, er resten enkelt. Følg instruksjonene til wire høyttalere for 16 ohm belastning.

Instruksjoner

• Se på baksiden av forsterkeren for ohm vurderingen. Hvis du ser en 16 eller høyere, forsterkeren vil fungere helt fint.

• Kontroller at høyttalerne kan håndtere makt. Legge opp ohm rangeringer på baksiden av høyttalerne. Du bør ha totalt 16 ohm. Du kan for eksempel koble to 8 Ohms høyttalere for totalt 16 Ohm eller fire 4-ohm høyttalere for totalt 16 Ohm. Ikke koble høyttalere som overskrider 16 totalt ohm.

• Koble høyttalerne i serien-modus. Koble din ledningen til positivt (rød) utgang på forsterkeren og til den positive innspill på din første høyttaler. Koble en ledning i negativ (ikke rød) sporet på den første høyttaleren og deretter i positiv sporet til den andre høyttaleren. Gjenta dette trinnet til alle høyttalerne er koblet.

• Koble en siste ledning inn i den siste som snakker negativt spor og phono-inngangen på negative spor. Koble forsterkeren og teste høyttalerne med lavt volum.