Nnywellness.com

Hva er forskjellene mellom iPhone Quad Band & Dual Band?


Hva er forskjellene mellom iPhone Quad Band & Dual Band?

Radioene i iPhone noen ganger bli beskrevet i hvor mange forskjellige frekvenser de støtter. Kvadrant-bånd radio støtte fire ulike band av frekvenser, mens tobånds radio støtter bare to. Generelt, flere frekvenser som en telefon radio, de mer mobilnettverk vil det kunne støtte. Dette gjør telefonen mer nyttig for roaming både globalt og lokalt, siden ulike selskaper bruker differnet frekvenser og har tilgang til flere frekvenser gir deg tilgang til flere forskjellige signalkilder.

Frekvensbånd

Mobiltelefoner som iPhone overføre data og via radiobølger. Hver operatør har en angitt frekvensene den kan bruke, som deretter deles inn i mindre. Mobilnettet spekteret er mye som en bokhylle. Hver sokkel tilsvarer en blokk av frekvenser, mens plassen okkupert av hver bok på sokkelen tilsvarer en kanal. Bruker denne analogien, tilgang en quad-band telefon alle bøker eller tomme områder på fire forskjellige hyller mens en tobånds telefon kan bare arbeide med to hyller.

GSM- eller CDMA

Apple skille ikke bare iPhone basert på hvilke frekvenser de kan bruke. IPhone også variere avhengig av hvilke mobilnettet koding systemet de bruker. Global System for Mobile Communication brukes av AT & T og T-Mobile i USA er verdens mest utbredte mobilnettet system. Det andre systemet, kode Division Multiple Access, brukes av Verizon, Sprint, US Cellular, Cricket og MetroPCS. De to systemene er helt uforenlige, selv om de begge kan brukes på mange av de samme radio bandene.

IPhone Cellular radioer

IPhone 5 er en quad-band telefon i både GSM- og CDMA smaker. CDMA versjon av telefonen er både tri-bånd og kvadrant-bånd, om det er bruk på et EV-DO eller HSDPA-nettverk. GSM-telefoner er kvadrant-bånd. CDMA iPhone 4, derimot, støtter bare tobånds tilkoblinger.

Wi-Fi-støtte

Mobilnettet radio i iPhone er ikke den eneste radiostasjonen. En av iPhone 5 nyvinningene sammenlignet med tidligere generasjoner av iPhone er innføringen av tobånds Wi-Fi oppbacking. Før iPhone 5, kan telefonen bare koble til trådløse nettverk over relativt overfylt 2,4 GHz frekvensbåndet. IPhone 5 lagt til støtte for mindre trafikk 5 GHz bandet, gir telefonen flere muligheter til å finne en god Wi-Fi-forbindelse.