Nnywellness.com

Hvordan erstatte en Chevy Silverado Distributør


Hvis du eier en Chevy Silverado og du har sporet en tenning systemproblem til distributør, kan du erstatte distributør med noen grunnleggende verktøy. Silverado har flere Motorstørrelsen, og det har også Distributør og distributorless systemer i biler fra 1999 til 2005. Pass på at din har en distributør i stedet for en elektronisk tenning. Her er hvordan du bytter distributør.

Instruksjoner

• Ta av plastdekselet på toppen av motoren blokken med en skiftenøkkel og spore tennpluggen ledningene til distributør. Du finner det på baksiden motorblokken.

• Kople fra negative kabelen fra batteriet på side av motorrommet; trekk forsiktig tennpluggen ledningene av Distributør hetten. Skru ut skruene fra coil fører fra distributøren og den elektriske kontakten på bunnen av distributør, med en skrutrekker.

• Løsne klemmer og ta av hetten distributør. Merke deler med merketråd justere rotoren posisjon til Distributør bolig og boliger på motorblokken installeringen distributør.

• Unbolt Distributør hold ned bolten med en skiftenøkkel og fjerne Distributør fra motoren.

• Installere nye Silverado distributør, justere merkene for riktig sitteplasser i motorblokken. Når du bestiller distributør, gir dealeren deler din modell, år og motor størrelse. Du kan bestille delenummer 22176E fra deler tog for en 4,3 L motor.

• Bolt Distributør hold ned bolten og erstatte klemmen på Distributør cap. Koble elektriske kontakten på bunnen av distributør, tennpluggen ledninger og coil kundeemner og negative batterikabelen.