Nnywellness.com

Arkansas barnet sete lover


Ifølge Arkansas Children's Hospital (ACH), er motorvogn krasj den ledende dødsårsaken for barn, født 14 år. Riktig tilbakeholdenhet i sikkerhet barnesete eller bilbelte kunne forhindre nesten tre fjerdedeler av disse dødsfallene. ACH notater, skjønt, som barnestol sikkerhetskontroll avslører ni av 10 barn sikres feil.

Arkansas barnet passasjer beskyttelse loven

Arkansas barnet passasjer beskyttelse loven dekker barn gjennom 14 år. Statens bilbelte lover styrer mindreårige 18 år. ACH forklarer at barn må sitte i en alder-passende sikkerhet barnesete før de nå alderen 6 eller veie minst 60 pounds. Foreldre og andre omsorgspersoner må referere til produsenten retningslinjer om hvilke type sete - sikkerhet barnesete eller beltestol - barnet krever. Arkansas loven mandater barn mellom 6 og 15 for å utnytte en voksen sikkerhetsbelte.

Rettshåndhevelse

Arkansas barnet passasjer beskyttelse loven er en primær lov, påpeker ACH. Dette betyr at du kan stoppes for brudd på denne loven alene, selv om du ikke begår en annen trafikk lovbrudd. ACH rapporter minimum fine for brudd er $25 per barn. Maksimal boten er $100 per barn. Forsikring Institutt for Highway Safety (Kollisjonslaboratoriet) notater som, under Arkansas bilbelte lov, mindreårige mellom 15 og 17- og voksne - ansikt en bot på $25 for ikke iført en bilbeltet i forsetet av et motorkjøretøy. Arkansas reduserer boten for annen trafikk lovbrudd av $10 Hvis du er iført sikkerhetsbelte når stoppet. Kollisjonslaboratoriet priser Arkansas barnet passasjer beskyttelse loven som "god", den høyeste karakter på sine fire-nivå skala.

Alder og vekt hensyn

Under Arkansas loven, må du bruke barnets alder og vekt til å avgjøre det passende sikkerhet barnesete for dem. ACH gir retningslinjer. Barn opp til 1 pount og 20 pounds bør sitte i en bakovervendt spedbarns stol. Småbarn mellom 1 og 4 og mellom 20 og 40 pounds krever en forovervendte sikkerhet barnesete. Mellom 4 og 8 år eller til de er 57 tommene lang og veie 60 pounds, bør foreldre sikre barn i en beltestol. Denne anbefalingen går utover hva Arkansas loven mandater. ACH anbefaler barn ri i baksetet på en bil til de er 13.