Nnywellness.com

Fordelene med en frivillig overgivelse vs en Repo av en automatisk


Hvis du finner deg selv i en situasjon der du kan ikke lenger betale ned lånet på en bil, kan du være i fare for å ha din bil Overtatte. Bileiere føler til tider at det ville være bedre å faktisk overgi sine kjøretøy snarere enn vente på kreditor komme få dem. Mens frivillig overgivelse ikke påvirker kreditt scorer mer enn repossession, gi tilbake bilen frivillig snarere enn det tatt fra dere bærer flere fordeler.

Kostnader er mindre

Ved å frivillig overgi bilen, kostnadene av repossession er mye mindre eller unngås helt. Når du arbeider med å skrape sammen penger til å betale det du skylder, er har et par mindre avgifter svært nyttig.

Unngår fysiske konfrontasjoner

Hvis du er frivillig overgi kjøretøyet, trenger utlåner ikke å sende noen til ditt hjem eller bedrift for å gjenopprette bilen. Hvis en bedrift får å unngå risikoen for sin agent utføring "brudd på fred", da begrenser selskapet potensielle erstatningsansvar involvert i å løse problemet.

Kreditor kan være villig til å jobbe med deg

De fleste bilforretninger eller banker vil ikke faktisk bilen tilbake, men ville heller være å få pengene som er skyldige. Ved å tilby å frivillig overgi bilen, kan kreditor se dette som et tegn på at du er villig til å arbeide med kreditor. Hvis kreditor ikke trenger å bruke tid og energi få tilbake bilen, være kreditor villig til å arbeide med deg på nedbetaling vilkår mer håndterlig for deg.

Påskynder prosessen

Frivillig overgi bilen vil fremskynde repossession og utbetalingen prosessen betyr mindre tid og energi vil bli brukt på problemet generelt.