Nnywellness.com

Hvordan erstatte en 2000 Saturn Side View speil


Saturn brukt store plast skjell til huset til side view speil det installert på sin 2000 Saturn kjøretøy. Speilene seg klippet på en liten ball ligger i plast casing med fire beholde klipp. Dette gjør det relativt enkelt å erstatte en som blir sprukket eller ødelagt. For å oppnå nøyaktig erstatning speil produsert av Saturn, kan du kontakte en Saturn forhandler for å bestille deler. Selv om forhandlere er kostbare, sikre nøyaktige erstatninger ordentlig i plast casing.

Instruksjoner

• Skyv én side av Saturn's side view speil på speilet casing. Hvis erstatter førersiden, skyv høyre side av speilet på casing. Hvis passasjeren side, trykk på venstre side av speilet inn i huset.

• Skyv hånden bak motsatt side av speilet du presset inn i huset. Med et fast grep på speilet, trekke det ut av kabinettet. Speilet har beholdt klipp som spredt fra hverandre som du trekker speilet av mount inne i pumpehuset.

• Plass det nye speilet i Saturn speil casing. Trykk på midten av speilet med hånden til du hører du beholder klipp snapper på plass.