Nnywellness.com

Jeg har problemer med å endre ringetoner på Karma mitt


På AT & T Wireless Motorola Karma mobiltelefon, kan du tilpasse mobilen ved å endre visse aspekter som ringetoner. Hvis du har problemer med å endre ringetoner, må sjekke ut din toner å sikre de oppfyller standardene for bruk på telefonen. Du kan ofte løse problemeruten å kalle for kundestøtte.

Ringetone-formatet

Sikre at noen tilpassede ringetoner du prøver å endre til på Motorola Karma oppfyller formatkravene i din telefon. Telefonen er bare kan spille AAC / AAC, MP3 og WMA ringetone formater. Andre formater kan lastes på telefonen, men vil ikke spille. Du kan kontrollere en ringetone tilgang til sin fil på datamaskinen. Høyreklikk filen, og åpne deretter egenskapene. Hvis formatet ikke støttes, kan du konvertere det til et støttet format med programvaren du brukte til å opprette ringetone.

Ringetone størrelse

Kontroller størrelsen på ringetonen du lastet ned på telefonen Karma hvis du ikke kan endre den. Telefonen støtter filer opp til 300MB eller om 30 sekunder. Hvis tonen overskrider størrelsen, må du forkorte det til å passe telefonen standarder. Tilpassede ringetoner kan forkortes med programvaren du brukte til å opprette tonen. Hvis du kjøpte ringetone fra AT & T eller en mobil innholdsleverandør, kontakt dem for å avgjøre om det er en forkortet versjon tilgjengelig.

SIM-kortet

Kontakt på & T Wireless og be om et nytt SIM-kort for Motorola Karma. Noen brukere hadde problemer med å endre fra forhåndslastet ringetoner på grunn av en skadet kort. Du kan også besøke din lokale på & T reparatør har kortet testet før erstatte den. I de fleste tilfeller erstattes kortet gratis på grunn av problemet. Etter erstatter kortet, kan du prøve å endre ringetone på telefonen for å finne ut om problemet er løst.

Master klar

Selv om et drastisk skritt, kan utføre en master klar på telefonen Karma muligens hjelpe hvis du fortsatt har problemer med å endre ringetoner. En master klar vil fjerne all informasjon, data og innstillinger på telefonen. Telefonen tilbakestilles til sin opprinnelige tilstand. Prosessen kan løse problemer med endrede ringetonene dersom de er knyttet til programvaren eller innstillingene. Utføre den master klart fra the Karma "Innstillinger"-menyen. Må du angi telefonens låskode for å fullføre prosessen. Når fullført, vil telefonen starte.