Nnywellness.com

Hvordan du kopierer Data til et nytt SIM-kort


Hvordan du kopierer Data til et nytt SIM-kort

SIM-kort opptrer egentlig som hjernen for GSM-type mobiltelefoner. De er programmert nødvendig å koble til ditt nettverk og ringe og motta samtaler. De kan også brukes som en backup lagerhus for adresseboken du har dyrket over tid. Når et SIM-kort til slutt svikter, er erstatningen nødvendig. Heldigvis kan en SIM card kopimaskin brukes til nesten uten problemer kopiere data over til et nytt SIM-kort.

Instruksjoner

• Finn nærmeste forhandler for din mobil transportør. Mange steder har en SIM card kopimaskin apparat på hånden for å hjelpe kunder med å overføre sine data i tilfelle katastrofal feil. Sjekk mobilleverandørens nettside eller skuring en søkemotor for steder i byen eller postnummeret.

• Kalle for å bekrefte at stedet har en SIM kopimaskin på hånden. Ikke hver butikk eier en av disse enhetene så personlig snakker med en ansatt å sikre en tur til butikken ikke vil være forgjeves.

• Reise til butikk har dataene kopiert over. Forklar representant som må adresseboken kopiert over fra gamle SIM-kortet. Selv om den gamle kortet er deaktivert, i de fleste tilfeller data kan fortsatt dupliseres.

• Test den nye SIM for å sikre at dataene har blitt kopiert. Når overføringen er fullført, strøm enheten opp med det nye kortet inni og tilgang til adresseboken. Dette er vanligvis gjøres ved å trykke på "Meny" og "Adressebok" eller "Kontakter." Fordi fremgangsmåten varierer fra enhet til enhet, se brukerhåndoken behov for alternative fremgangsmåter. Dataene skal nå være tilgjengelig igjen.

Tips og advarsler

  • Detaljhandel representanter tror ikke alltid å kopiere SIM-kortdata når du aktiverer et nytt SIM-kort. I fremtiden, må du be om dette gjøres når du kjøper en erstatning SIM-kortet i butikken for å spare deg selv en tur tilbake senere.
  • SIM card kopimaskiner kan også kjøpes for bruk på weben. Søk etter "SIM card kopimaskin" på din foretrukne søkemotor og du vil finne en rekke uttak for slik enhet fra.