Nnywellness.com

Blokk Telemarketers DIY


Blokk Telemarketers DIY

Mange har skrevet av den irriterende telefonselger samtalen som en del av livet. Får en plagsom telefon under middag eller senere timene av kvelden er ikke uvanlig. Hva noen mennesker kan ikke vet er at det er flere avenue du kan ta for å sikre at ingen telemarketer stadig kaller hjemme igjen.

Den ikke ring register

Første skritt du kan ta for å sikre at ingen telefonselger ringer hjemme igjen er ved å legge til telefonnummeret ditt "Ikke kaller" Folkeregisteret. Dette er en liste compossed telefonnumre som telefonselgere er å ringe under noen omstendigheter. Unnlatelse av å overholde denne listen kan resultere i alvorlig straff for telemarketing byråer. Legge til nummeret i dette alle viktige liste gå til www.donotcall.gov/ og fylle ut skjemaet ved å klikke på knappen "Registrere et telefonnummer". Det tar 24-48 timer å legge til nummeret i listen.

Telefonselskapet

En annen måte du kan stoppe irriterende telefonselger ringer er å kontakte telefonselskapet. Du kan be om at de blokkere innkommende anrop fra visse typer tall (1-800 og 1-900 tall, for eksempel) fra å kunne kontakte telefonlinjen. Du kan også be om at de satt opp en oppringer-ID-tjenesten for telefonen. Mens ringer ikke vil stoppe samtaler fra kommer det den kan identifisere de kaller opprinnelse. Hvis du ser at et anrop fra en telefonselger eller et nummer du ikke gjenkjenner du kan bare velge å ikke svare.

Forespørsel om å bli fjernet

Til slutt, når du mottar en samtale fra en telemarketer du kan bare be fjernes fra listen deres yrke. Føderale reglene diktere at de må overholde forespørselen og dette er en enkel måte å sikre at du aldri får et anrop fra etaten igjen. Det er viktig å huske å være respektfull og høflig mens forespørselen. Hvis nødvendig, be om å få snakke med en veileder og fortelle ham direkte at du ikke vil bli kalt igjen.