Nnywellness.com

Spesifikasjoner for en Digital projektor


Spesifikasjoner for en Digital projektor

Tilpasse dine hjemmekino erfaringer eller gi en stor bedrift presentasjon digitalt projektoren. Digitale projektorer er gunstig til forskjellige behov på grunn av sin fleksibilitet. De kan brukes til å gi nesten ubegrensede skjermstørrelser for hjemmekino samtidig som perfekt videokvalitet. De kan også benyttes som et forretningsverktøy for seminarer og presentasjoner. Nøkkelen spesifikasjoner å vurdere når du velger en digital prosjektør er videokvalitet, tilkobling og holdbarhet.

Videokvaliteten

Videokvaliteten på digitale projektorer måles med oppløsningslinjer med den høyere tall angir bedre video kvalitet. De målte linjene med oppløsning for digitale projektorer er 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i og 1080p avhengig av modell. Kontrastforholdet mellom de fleste digitale projektorer varierer fra 2,000:1 til 35, 000:1, med høyere forholdet tilsvarer bedre kvalitet på dårlige bilder. Lysstyrken på bildene måles i lumen med høyere lumen resulterer i bedre bilder, spesielt når du viser dokumenter og websider. Lumen de fleste projektorer spenner fra 800 til 6000, avhengig av modell. De fleste forretningsprojektorer klasse har høyere lumen i forhold til hjem teater modeller. Hjem teater modeller har en høyere kontrast skal vise filmer.

Tilkobling

Videoinngangene varierer med de fleste digitale projektorer avhengig av hvilken kategori av enheten. Kategoriene for projektorene består av hjemmekino-, forretnings- og pedagogiske formål. Vanlige innganger er RGB eller antenne tilkoblinger, S - Video, kompositt, 15-pinners VGA og komponentvideo. Noen modeller har også HDMI video grensesnitt og USB-innganger. Noen fremvisere også har innebygde høyttalere for presentasjon formål og også tillate lydinngang gjennom kompositt lyd og/eller optisk lyd. De fleste digitale projektorer behandler ikke lyd og krever en lydmottaker.

Holdbarhet

Digitale projektorer gir videobildet bruker projeksjon pærer som utløper over et visst antall timer. Lampe livssyklus vurdering er basert på strømmodus at projektoren er brukt, som er vanligvis economy-modus for strøm. Lampen livet syklus områdene fra 1500 timer 4000 timer, avhengig av modell. Mest begrensede garantier vil utvalg fra ett år opp til tre år og kan dekke pære utskifting.