Nnywellness.com

Hvordan kroken opp et Digital Plasma TV?


Hvordan kroken opp et Digital Plasma TV?

Ny teknologi kan være spennende, men det gjør at du tror at alt som er gamle og ubrukelig. n faktisk mye av teknologien fra eldre TV brukes til å lage nye plasma-TV. Dette kan virke rart, men det er faktisk gode nyheter fordi dette betyr at din gamle TV-komponentene fungerer fra nye plasma-TV. Trekke opp en digital plasma TV vil være kjent for alle som har koblet TV i siste.

Instruksjoner

• Koble en ende av strømkabelen til TV og den andre enden til strømuttaket. Strømuttak viljestyrke TVEN slik at det kan kjøre. Strømledningene til plasma-TV er uavhengige ledninger som ikke er permanent koblet til TVEN.

• Koble antennen til koaksial kontakten på baksiden av TVEN. Koaksial koblingen er en gjenget metal rattet som stikker ut av TV ca en halv tomme. Hvis du bruker kabel i stedet for en antenne eller hvis din antenne skruer, plasserer den koaksial plugg på TV koaksial kontakten og vri hodet med klokken til den er tett.

• Konfigurere HD-enhetene hvis du har noen. Koble en ende av HDMI-kabelen til HDMI-enheten. Koble den andre enden av HDMI-kabelen til HDMI porten på digital plasma-TV. HDMI-porten på TVEN kan du koble til HD-enheter til å produsere HD-bildet på TVEN. HDMI-porten bærer både HD-lyd og video, i motsetning til den eldre generasjonen havner, som hadde to lyd-porter og en separat Videoport.