Nnywellness.com

1965 Chevrolet farger


1965 Chevrolet farger

1965 var et år med renovering og revolusjon for Chevrolet fabrikken linjen. Varemerket biler som Chevrolet Impala gjennomgikk en komplett redesign mens andre kjøretøy som Corvette halvårsbonus ruller med nye motorer og eksosanlegg. Hva dette betydde var nye farger. Hver modell kom i en rekke Chevrolet navnet maling strøk.

' 65 Impala

Den Chevrolet Impala, først produsert i 1958, gjennomgikk en totalrenovering i 1965 etter ulike generasjoner av kjøretøyet. Denne ny fjerde generasjon Impala hadde en svært avrundet kropp, nylig formet hette, frameless siden glass og en spiss vinkel frontruten. Det var femten farger å produsere dine Impala. mange--som historien hvit og Cameo Beige - var nøytral og subtile. Madeira rødbrun og kongelig rød, derimot, var spesielt slående og prangende. I et forsøk på å matche utvendig maling jobben med innsiden møbler, Chevy opprettet egendefinerte farger for interiøret. Disse inkluderte nyanser av brunt og beige (Medium mørk Fawn) eller blå-svart (mørk skifer). Impala utvendig maling supplert interiøret: f.eks Tahitian turkis og hvit.

' 65 Corvette

En ny generasjon av Chevrolet Corvette begynte i 1963. Disse "halvårsbonus Corvette" fortsatte frem til 1967. En av de mest revolusjonerende modellene var 1965 Corvette, fordi det innført for første gang en skivebrems-system, en stor blokk V8-motor og en sidemonterte eksosanlegg. Eksteriør farger for Corvette ' 65 inkludert Rally rød, sølv Pearl, Nassau blå, Glen Green og Milano rødbrun. Corvette halvårsbonus hadde solide blokker av farger, selv om noen hadde en malt stripe fra sentrum av panseret og over biltaket.

' 65 Corvair

Chevrolet Corvair var en kompakt modell produsert av 1960-årene. Mye som Impala, Corvair fikk en full redesign i 1965 og vil bane vei for "Colaflaske" Chevrolets (ligner på Coca-Cola glassflaske) i tiårene framover. Og som en Cola kan, de fleste 1965 Corvairs var Chevrolet tradisjonelle briljant sort. Andre farger inkludert Goldwood gul, Cypress grønn og blå Donau. innvendig farger varierte fra en blek beige (lys Fawn) til Mørkerød og svart.