Nnywellness.com

Hvor å fastsette en Polaroid ett trinn snakker kamera


Hvor å fastsette en Polaroid ett trinn snakker kamera

Instant filmkameraer gir umiddelbare fotografiske resultater som kan deles og hatt i årevis. Polaroid var en av de ledende produsentene av instant film og kompatible kamerahus. Om selskapet stanset produksjonen av sin populære 600-serien instant film i 2008, kan ferske filmen pakker fremdeles kjøpes fra auksjonsområder og uavhengige selgere. Selskapets beryktede snakker kamera, utgitt som en del av OneStep-serien, vurderes nå vintage. Med litt lett rengjøring og en frisk pakke av filmen, kan du få din gang igjen.

Instruksjoner

• Trykk tilbake filmen dørlås på nedre høyre side av kamerahuset. Swing åpne filmen døren og brann flere serieopptak av luft inn på innsiden av kameraet å fjerne smuss, støv og rusk som kan blokkere metall kontaktene.

• Utsett kameraets objektiv og eksponering kontroller ved å løfte opp overdelen av kameraet. Påfør en liten mengde linsen rensemiddel til en mikrofiberklut og mildt feilfri objektivet av smuss og olje.

• Øvelse bryterne som styrer fokus avstand og eksponering nivåer. Over tid, smøremiddelet som holder disse kontrollene beveger seg jevnt kan størkne, men kontinuerlig bevegelse vil løsne og videredistribuere.

• Suge spissen av en bomullspinne i et løsemiddel, som isopropanol. Kjør vattpinnen langs sporet på forsiden av filmen døren der bildet er utløst. Dette vil fjerne eventuelle rester som kan blokkere bilder fra kommer ut.

• Åpne filmen og setter inn en ny pakke med 600-serien instant kino, med beskyttende svart kortet vender oppover. Før du setter inn, kan du sikre at metall kontaktene på film pakken er ren og uten rester.

• Stenge film og trekke ut svart kortet som mates ut fra sporet på filmen døren. Dette signaliserer at kameraet fungerer riktig og er klar for fotografering.

Tips og advarsler

  • Teste kameraets stemmekommandoene ved å trykke på knappene på toppen skallet av kameraet. I de fleste tilfeller fungerer funksjonen stemmen som kameraet tar og kaste ut fotografier.
  • Alle de OneStep serien kamera opererer på batteriet fra filmen pakken. For best resultat, bruk en film pakke som er relativt ny. Hvis filmen har en utløpsdato fem eller flere år siden, fungerer ikke kameraet.