Nnywellness.com

Opprette en mappe på en HTC EVO


Opprette en mappe på en HTC EVO

Startsiden av en Android smartphone som HTC EVO er et godt sted å lagre koblinger til ofte brukte programmer. EVO har flere Hjem skjermer, så du kan organisere din app snarveier etter type og formål, men hvis du har installert mange programmer på telefonen, Hjem-skjermene kan raskt bli overfylt med app snarveier og Android widgeter. Du kan lage mapper på EVO Hjem-skjermene, navngi mappene og kopiere app snarveier til en mappe for enkel organisering og tilgang.

Instruksjoner

• Swipe fingeren vannrett til Hjem-skjermen der du vil plassere en mappe. Trykk og hold skjermen "Legge til Home Screen" popup-vinduet vises.

• Trykk "brosjyre" Trykk "Ny mappe" for å opprette en ny tom mappe på Hjem-skjermen. Du kan også opprette operativsystemet eller programspesifikk mapper fra skjermbildet Velg mappe. For eksempel trykk "Spilte kontakter" for å kopiere kontaktene favoritt i en mappe kalt "Stjernemerket" eller "Min stasjoner" for en mappe med Pandora Internet Radio stasjoner hvis du har Pandora app installert.

• Trykk den nye mappen for å åpne den. Trykk og hold tittellinjen i mappevinduet. Angi et navn for mappen i gi mappe popup-vinduet.

Tips og advarsler

  • Gå til Hjem-skjermen med mappen. Trykk "Program skuffen," Bla til et program og trykk og hold på app-ikonet. Hemsko og miste ikonet på den nye mappen til en app snarvei i mappen.
  • Du kan også legge til mapper microSD-kortet i din EVO. Koble EVO til datamaskinen med en USB-kabel, dobbeltklikk microSD-kort flyttbare stasjonen når den er montert på datamaskinen og høyreklikk i vinduet filen system. Klikk "Ny" og deretter "Mappe" for å opprette en ny mappe på kortet.