Nnywellness.com

Tips om dra lastebil trekkraft


Drag racing innebærer biler racing hverandre. Sporten kalles dra racing fordi vitenskapen bak løpet krever eliminering av noen luftmotstand på kjøretøy som den når dens hastighet på så kort tid. Denne dra Reduksjonen kan være enda vanskeligere å oppnå når kjøretøyet som brukes i dra rase er en lastebil, fordi en pickup ikke er designet for å være bidrar til reduksjon av luftmotstand. Boksen Åpne med bakluken kvadrat og eske foran utformingen av lastebilen, og hele massen av bilen ofte gjør det svært vanskelig å redusere den aerodynamisk dra nok til å ha en positiv effekt på hastigheten på bilen. Med riktig elementene på plass og høyre design av enkelte elementer av lastebilen, selv, hvor mye dra lastebilen erfaringer kan bli eliminert av mengden av traction lastebilen er kjøpedyktig få på racerbanens overflate.

Dekk

Den viktigste faktoren i trekkraft som en lastebil kan få begynner med delen av lastebilen som faktisk oppfyller rase overflaten. Jo større overflate kontakten mellom dekket og sporet overflaten, mer trekkraft kan opprettes. En bredere dekk base og mindre slitebanen er dekket på en dra lastebil den viktigste faktoren i trekkraft lastebilen kan få.

Vekt

Et annet viktig aspekt av dra truck racing er det faktum at vekten av en lastebil er vanligvis mer konsentrert fronten av bilen. Mens det fungerer for forhjulsdrevne biler, gjenstår faktum at kraften fra en dra lastebil motoren leveres direkte til bakakselen. Hvis vekten av bilen rides i front, igjen bakre dekk for å spinne fritt på sporet overflaten, bremse bilen. Vekten av kjøretøyet skal spres over dekk, slik at ned makt opprettet av vekten forårsaker dekkene for å "bite" sporet.

Trekkraft stenger

Trekkraft stenger brukes ofte i dra lastebiler som hindrer noen løfter forekommer i hver ende av lastebilen slik at dekk være sikret tett til sporet overflaten. Med mengden av dekk hop som kan oppstå med plutselige levering av strøm til akselen blir redusert som sterkt som det er med trekkraft stenger, er lastebilen kan nå hastigheter mye raskere enn hvis trekkraft stenger ikke var tilgjengelig.