Nnywellness.com

Hva har du å gjøre når din Bilforsikring bortfaller i North Carolina?


Hva har du å gjøre når din Bilforsikring bortfaller i North Carolina?

Ved lov, må auto forsikringsselskaper umiddelbart varsle North Carolina Division of Motor Vehicles pause i klientens dekning. Når varslet, sender DMV et skjema du må fullføre for å hevde forsikring eierskap. Gjør det i tide kan føre til tap av din lisens tallerken og andre straffer.

Resertifisering forsikring

North Carolina krever drivere til Bekreft på nytt hvis det har vært en forfalle i bilforsikring dekning. Fyll skjemaet FS 5-7 med detaljene for gjeldende auto forsikring plan. Sende det innen 10 dager etter datoen i følgebrevet og inkluderer en betaling for vurdert straffer. Beløpet avhenger av om du har hatt feil i dekning i de siste tre årene. Straffen er $50 for første bortfallet, $100 for andre og $150 for mer enn to feil. Du kan også sertifisere seg selv og foreta elektroniske betalinger på DMVS nettsted.

Kjøretøy re lisens

North Carolina DMV vil suspendere din lisens Tallerken i 30 dager hvis du ikke Bekreft på nytt forsikring innenfor den angitte tidsperioden. På dette punktet, vil du måtte re lisens kjøretøyet. Dette involverer sending av bevis for forsikring skjemaer, betaling for vurdert straffen, $50 serviceavgift og en lisens plate avgift.